Chelsea vs MFF – Europa League

Malmö FF åker till Stamford Bridge för returmöte i Europa Leagues sextondelsfinal och det är tuffast möjliga motstånd i form av Chelsea som väntar. Efter 1-2 på Stadion för en vecka sedan krävs det ett mirakel för att Malmö ska ta sig vidare och Chelsea kliver naturligtvis in i matchen som enorma favoriter. Ska Malmö trotsa naturlagarna och ta sig vidare eller blir det Chelsea som förväntat kommer att vinna matchen?

Hemmalaget Chelsea

Chelseas tränare Sarri är minst sagt pressad efter den senaste tidens resultat. På de tio senaste matcherna har det blivit fem förluster varav 0-6 borta mot Manchester City i Premier League och 0-2 hemma mot Manchester United i FA-cupen är de resultaten som svider mest för London-klubben. Nu väntar ett på pappret enklare motstånd när MFF kommer på besök. Väljer Sarri att vila spelare på grund av kommande Ligacup-final eller är han för nervös då ett nederlag garanterat kommer att kosta honom jobbet?

Bortalaget Malmö FF

Malmö FF gjorde en bra insats hemma på Stadion mot Chelsea senast. Dock gjorde individuella misstag att laget släppte in två mål men ett reduceringsmål av Anders Christiansen har givit ”di blåe” ett litet hopp. Nu krävs det mer än en topp-prestation då MFF måste vinna med två mål mot Chelsea för att ta sig vidare, något som kan tyckas vara en omöjlighet. Mellan matcherna mot Chelsea har laget mött Degerfors i Svenska Cupen och efter en svajig insats lyckades Romain Gall till slut avgöra med ett sent 3-2-mål.

Så här tänker vi

Chelsea lär ha huvudfokus på Ligacup-finalen mot Manchester City och kommer säkerligen att vila en hel del spelare, framförallt med tanke på att man har med sig en ledning in i hemmamötet. Att Malmö tar sig vidare får ses som en omöjlighet men samtidigt kan allt hända i fotboll och bollen är rund. För flera MFF:are är det deras livs match och därför finns möjligheten till skräll till galet odds. Vi väljer att spela X2 till oddset 4,10 hos Bethard.

Vårt speltips: X2 i matchen mellan Chelsea och MFF i Europa Leagues sextondelsfinal.

Team SvenskBetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com