Chelsea vs Middlesbrough – Premier League

Hemmalaget Chelsea

Chelsea tog sig över ett stort hinder förra söndagen då man kunde krossa Everton med 3-0 och därmed så har man en ganska lätt runda med matcher innan de står som vinnare av årets Premier League. Återstår att möta gör Middlesbrough, West Bromwich, Watford och Sunderland och inget av dessa lag lär skrämma Chelsea. Nu gäller det bara att plocka hem poängen och hålla Tottenham bakom sig.

Vinsten över Everton gör att de behåller sina fyra poängs ledning över Tottenham och formen är tre raka vinster. Totalt har man vunnit nio matcher av elva möjliga i alla tävlingar vilket gör att man leder tabellen klart och man är dessutom i FA Cup final.

Bortalaget Middlesbrough

Middlesbrough har hotet om nedflyttning hängandes över sig i varje match. Självklart vill de ta tre poäng men de kanske inte skall tro att det är mot lag som Chelsea det ska hända. Senast de spelade en bortamatch förlorade de mot Bournemouth med hela 4-0 vilket gör att självförtroendet är i källaren.

Nu har dem inte lyckats vinna på sjutton matcher och de har åtta förluster på de senaste tio matcherna. Så deras form är som bortblåst och inte mycket talar för att de klarar av att hålla sig kvar i Premier League till nästa säsong.

Så här tänker vi

Det kommer bara att handla om Chelsea idag och vi väljer att spela Vinst för Chelsea och Över 3.5 mål till oddset 2.30 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Vinst för Chelsea och Över 3.5 mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com