Chelsea vs Tottenham – Premier League

Chelsea Kepa

Chelsea tar emot Tottenham på Stamford Bridge och det är ett hemmalag som är i spillror efter de senaste månadernas resultat. I helgen fanns det alla möjligheter att vända på trenden genom att vinna Carabao Cup men Chelsea föll på straffar mot Manchester City. Tredjeplacerade Tottenham förlorade överraskande mot Burnley senast men hade innan dess fyra raka segrar, alla på hemmaplan.

Hemmalaget Chelsea

Tränare Sarri har inte haft det lätt senaste tiden. Inte nog med att han åkt ur FA-cupen mot United, hans lag fick dunderpisk mot City med 0-6 för några veckor sedan. I finalen av Carabao Cup hade Sarri chansen att bryta trenden och ge en titel till sitt lag men istället blev det förlust på straffar. Den största snackisen efter matchen var målvaktens Arrizabalagas beteende efter att denne vägrat bli utbytt inför straffläggningen. Ett bevis på att Sarri tappat omklädningsrummet?

Bortalaget Tottenham

Tottenham har gjort en fin säsong i ligaspelet och ligger trea bakom toppduon Liverpool och Manchester City. Inför matchen mot Burnley hade laget gott självförtroende med fyra raka segrar varav den mest imponerande var 3-0-vinsten mot Dortmund i Champions League. Därför var det många som blev chockade när laget åkte på en förlust med 2-1 borta mot Burnley senast, framförallt med tanke på att det var Harry Kanes comeback efter sin skada. Nu väntar ännu tuffare motstånd när det vankas Londonderby på Stamford Bridge.

Så här tänker vi

Chelsea är ett lag i spillror men samtidigt finns där kvalitéer. Nu ställs laget dock mot ett Tottenham som är erkänt svåra att vinna mot. En förlust för Chelsea skulle vara förödande eftersom segrar för United och Arsenal skulle ta laget sex poäng från en topp 4-placering. Vi tror att Sarri inte vågar förlora och att det därför blir en jämn och tät match. Vi väljer därför att spela X till oddset 3,45 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Matchen mellan Chelsea och Tottenham slutar oavgjort till oddset 3,45 hos Mobilebet.

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com