Chelsea vs Tottenham – Premier League

Chelsea Kepa

Chelsea tar emot Tottenham på Stamford Bridge och det är ett hemmalag som är i spillror efter de senaste månadernas resultat. I helgen fanns det alla möjligheter att vända på trenden genom att vinna Carabao Cup men Chelsea föll på straffar mot Manchester City. Tredjeplacerade Tottenham förlorade överraskande mot Burnley senast men hade innan dess fyra raka segrar, alla på hemmaplan.

Hemmalaget Chelsea

Tränare Sarri har inte haft det lätt senaste tiden. Inte nog med att han åkt ur FA-cupen mot United, hans lag fick dunderpisk mot City med 0-6 för några veckor sedan. I finalen av Carabao Cup hade Sarri chansen att bryta trenden och ge en titel till sitt lag men istället blev det förlust på straffar. Den största snackisen efter matchen var målvaktens Arrizabalagas beteende efter att denne vägrat bli utbytt inför straffläggningen. Ett bevis på att Sarri tappat omklädningsrummet?

Bortalaget Tottenham

Tottenham har gjort en fin säsong i ligaspelet och ligger trea bakom toppduon Liverpool och Manchester City. Inför matchen mot Burnley hade laget gott självförtroende med fyra raka segrar varav den mest imponerande var 3-0-vinsten mot Dortmund i Champions League. Därför var det många som blev chockade när laget åkte på en förlust med 2-1 borta mot Burnley senast, framförallt med tanke på att det var Harry Kanes comeback efter sin skada. Nu väntar ännu tuffare motstånd när det vankas Londonderby på Stamford Bridge.

Så här tänker vi

Chelsea är ett lag i spillror men samtidigt finns där kvalitéer. Nu ställs laget dock mot ett Tottenham som är erkänt svåra att vinna mot. En förlust för Chelsea skulle vara förödande eftersom segrar för United och Arsenal skulle ta laget sex poäng från en topp 4-placering. Vi tror att Sarri inte vågar förlora och att det därför blir en jämn och tät match. Vi väljer därför att spela X till oddset 3,45 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Matchen mellan Chelsea och Tottenham slutar oavgjort till oddset 3,45 hos Mobilebet.

Team Svenskbetting