Chelsea vs West Bromwich – Premier League

Chelsea conte

Antonio Contes Chelsea tar emot jumbon West Bromwich som snart måste börja vinna matcher om det ska bli spel i Premier League nästa säsong. Jonas Olssons gamla klubb har bara imponerat i cupspelet där man är vidare i FA-cupen efter att ha slagit ut Liverpool på Anfield, men i övrigt är det mörka moln ovanför The Hawthorns. På 26 omgångar har det blivit 20 poäng och upp till säker mark är det 4 poäng.

Hämta din välkomstbonus på upp till 2000 kronor hos 10bet

Hemmalaget Chelsea

Chelsea har blandat och gett under säsongen men ligger bland Champions League-platserna vilket får anses vara godkänt för den regerande mästaren. Att Chelsea skulle försvara titeln var det inte många som trodde efter sommarens transferfönster och man har fått se sig förbisprungen av både Manchester-klubbarna där City självklart är den stora dominanten för tillfället. Nu har man fått in Oliver Giroud och kanske får den förre Arsenal-spelaren chansen från start när det är jumbon som kommer på besök. Conte är inte heller kvar i ligacupen utan fokus i år blir istället att ligga kvar bland topp 4 och dessutom försöka nå så långt som möjligt i Champions League.

Bortalaget West Bromwich

West Bromwich säsong är ett fullkomligt mysterium. Efter att ha inlett säsongen med två raka segrar spenderade laget från den 23 augusti 2017 – 6 augusti 2018 utan att vinna en enda match. 2018 har sett lite bättre ut med 3 vinster på årets 7 första matcher men då ska det tilläggas att bara en av segrarna kommit i Premier League. West Brom är en stark klubb som är för bra för att åka ur Premier League men större fiaskon har skett. Nu återstår det för Birminghams enda Premier League-klubb att börja plocka poäng.

Så här tänker vi:

Chelsea är betydligt starkare och fördelen av hemmaplan gör att West Brom inte ska ha en chans. Stamford Bridge är contes borg och vi tror därför att Chelsea vinner bägge halvlekar och hämtar oddset 1,86 hos 10bet.

Vårt speltips: Chelsea vinner båda halvlekarna till oddset 1,86 hos 10bet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com