Chelsea vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Chelsea

chelsea-vs-liverpoolDetta är ett klassiskt möte med gamla rivaler. Chelsea är i en bra form med bara fina segrar sedan säsongsstarten men mot Swansea i söndags lyckades man förlora och det är den enda plumpen i protokollet så här långt in.

Matchen mot Swansea var jämn och det var först i slutet som Diego Costa kunde säkerställa att man istället för en förlust i alla fall fick med sig en poäng hem. Innan detta har man slagit West Ham, Watford och Burnley. Spelar man bara starkt försvarsspel och sitt pigga anfallsspel har man stora chanser ikväll.

Bortalaget Liverpool

Liverpool har börjat både upp och ner i de inledande matcherna. Det har emellanåt sett riktigt bra ut på alla stället och sedan kan det istället se helt bedrövligt ut. Första matchen mot Arsenal blev en spännande tillställning som till slut vanns med 4-3. Sedan spelade man bort sin match mot Burley som slutade 2-0. Trots att man hade kanske cirka 80% bollinnehav i den matchen så lyckades man inte göra mål och trots att Burnley knappt hade bollen så släppte man in hela två mål.

Så här tänker vi

Detta kommer nog bli målchansernas afton så överspel ser bra ut så vi väljer Över 2.5 Mål till oddset 2.0 hos mybet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com