Chelsea vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Chelsea

chelsea-vs-liverpoolDetta är ett klassiskt möte med gamla rivaler. Chelsea är i en bra form med bara fina segrar sedan säsongsstarten men mot Swansea i söndags lyckades man förlora och det är den enda plumpen i protokollet så här långt in.

Matchen mot Swansea var jämn och det var först i slutet som Diego Costa kunde säkerställa att man istället för en förlust i alla fall fick med sig en poäng hem. Innan detta har man slagit West Ham, Watford och Burnley. Spelar man bara starkt försvarsspel och sitt pigga anfallsspel har man stora chanser ikväll.

Bortalaget Liverpool

Liverpool har börjat både upp och ner i de inledande matcherna. Det har emellanåt sett riktigt bra ut på alla stället och sedan kan det istället se helt bedrövligt ut. Första matchen mot Arsenal blev en spännande tillställning som till slut vanns med 4-3. Sedan spelade man bort sin match mot Burley som slutade 2-0. Trots att man hade kanske cirka 80% bollinnehav i den matchen så lyckades man inte göra mål och trots att Burnley knappt hade bollen så släppte man in hela två mål.

Så här tänker vi

Detta kommer nog bli målchansernas afton så överspel ser bra ut så vi väljer Över 2.5 Mål till oddset 2.0 hos mybet.

Lämna en kommentar