Club Nacional vs Botafogo – Copa Libertadores

Hemmalaget Club Nacional

Ingen trodde nog att de här två lagen skulle ta sig så här långt men det är Club Nacional som har bäst form. Dock så har spelet i den här turneringen inte varit direkt stabil och konstigt nog har dem varit som mest skakiga på hemmaplan. I den inhemska ligan går det bättre och där har man hyfsat bra kontroll på sina motståndare.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter som det är viktigare att undvika misstag än att göra kreativa saker tror vi att Club Nacional kommer att säkerhetsspela under matchen och kanske bara gå på kontringar om tillfälle ges. I Copa Libertadores har dem inte lyckats göra många mål och de ligger långt under snittet för målproduktion.

Bortalaget Botafogo

Botafogo har precis som Club Nacional inte haft det lätt i Copa Libertadores och det går inte så bra i den inhemska ligan heller då man kommer till den här matchen med tre raka förluster i bagaget. På bortaplan är man riktigt veka och de har inte gjort mål på tre matcher av fem möjliga och de vet om att deras enda chans idag är att hålla tätt bakåt.

Så här tänker vi

Eftersom det är två lag som har svårt att producera mål och att det är väldigt viktigt att inte begå några misstag väljer vi att spela Under 2.5 mål till oddset 1.65 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Under 2.5 mål till hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com