Club Nacional vs Botafogo – Copa Libertadores

Hemmalaget Club Nacional

Ingen trodde nog att de här två lagen skulle ta sig så här långt men det är Club Nacional som har bäst form. Dock så har spelet i den här turneringen inte varit direkt stabil och konstigt nog har dem varit som mest skakiga på hemmaplan. I den inhemska ligan går det bättre och där har man hyfsat bra kontroll på sina motståndare.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter som det är viktigare att undvika misstag än att göra kreativa saker tror vi att Club Nacional kommer att säkerhetsspela under matchen och kanske bara gå på kontringar om tillfälle ges. I Copa Libertadores har dem inte lyckats göra många mål och de ligger långt under snittet för målproduktion.

Bortalaget Botafogo

Botafogo har precis som Club Nacional inte haft det lätt i Copa Libertadores och det går inte så bra i den inhemska ligan heller då man kommer till den här matchen med tre raka förluster i bagaget. På bortaplan är man riktigt veka och de har inte gjort mål på tre matcher av fem möjliga och de vet om att deras enda chans idag är att hålla tätt bakåt.

Så här tänker vi

Eftersom det är två lag som har svårt att producera mål och att det är väldigt viktigt att inte begå några misstag väljer vi att spela Under 2.5 mål till oddset 1.65 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Under 2.5 mål till hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar