Colombia vs Paraguay – Copa de America

Hemmalaget

Colombia vs ParaguayColombias start på Copa de America blev perfekt när man efter bara 8 minuter lyckades göra mål på USA. Christian Zapata volleyskott på mål gick in och hans första mål för Colombia är ett faktum. Sedan gjorde James Rodriguez 2-0 för Colombia och det blev slutresultatet och som sagt en mycket bra start för Colombia i Copa de America.

Denna seger mot USA är den fjärde i rad och Colombia börjar närma sig en titel. En seger idag kan avgöra om man hamnar högt upp i sin grupp vilket också beror på hur det går mellan USA och Costa Rica. Tidigare på morgonen.

Bortalaget

Paraguays spel var i den senaste matchen var inte bra och lovande inte bra inför framtiden och samma sak med deras motståndare Costa Rica. Det var bara 8 skott på mål och matchen slutade såsom man gissade redan innan oavgjort 0-0.

Detta resultat gör att Paraguay har förlorat sin 4de match i rad och att man bara har vunnit 1 match av de senaste 7 matcherna. Vilket ger dom en sjunde plats i kvalificeringen till Sydamerikanska World Cup spelet.

Så här tänker vi

Vi tror att Colombia kommer att vinna ganska enkelt och spelar 1 Vinst för Colombia till oddset 1.75 hos redbet.

Vi spelar: 1a, vinst för Colombia hos redbet.

Lämna en kommentar