Colombia vs Paraguay – Copa de America

Hemmalaget

Colombia vs ParaguayColombias start på Copa de America blev perfekt när man efter bara 8 minuter lyckades göra mål på USA. Christian Zapata volleyskott på mål gick in och hans första mål för Colombia är ett faktum. Sedan gjorde James Rodriguez 2-0 för Colombia och det blev slutresultatet och som sagt en mycket bra start för Colombia i Copa de America.

Denna seger mot USA är den fjärde i rad och Colombia börjar närma sig en titel. En seger idag kan avgöra om man hamnar högt upp i sin grupp vilket också beror på hur det går mellan USA och Costa Rica. Tidigare på morgonen.

Bortalaget

Paraguays spel var i den senaste matchen var inte bra och lovande inte bra inför framtiden och samma sak med deras motståndare Costa Rica. Det var bara 8 skott på mål och matchen slutade såsom man gissade redan innan oavgjort 0-0.

Detta resultat gör att Paraguay har förlorat sin 4de match i rad och att man bara har vunnit 1 match av de senaste 7 matcherna. Vilket ger dom en sjunde plats i kvalificeringen till Sydamerikanska World Cup spelet.

Så här tänker vi

Vi tror att Colombia kommer att vinna ganska enkelt och spelar 1 Vinst för Colombia till oddset 1.75 hos redbet.

Vi spelar: 1a, vinst för Colombia hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com