Costa Rica vs Serbien – Fotbolls-VM 2018

flagga costa ricaDags för grupp E att göra entré i VM och söndagen startar med en intressant match mellan Costa Rica och Serbien. Celso Borges mot Nemanja Matic på mitten är bara en av alla dueller som vi kan se fram emot under matchen. Spelplatsen är magnifika Cosmos Arena i Samara och vinnaren kopplar greppet om att ta sig vidare från gruppen tillsammans med jättefavoriten Brasilien. Klockan 14:00 sparkar den spännande matchen igång!

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Costa Rica

Costa Rica gjorde stor succé under förra VM när man vann dödens grupp före England, Uruguay och Italien. En helt makalös sensation som knappast någon hade förväntat sig. Därefter har laget bytt tränare men succén med samma spelstil har fortsatt. Laget har dessutom en oerhört bra målvakt i form av trefaldige CL-vinnaren Navas. Även Celco Borges hittas i landslagets startelva

Bortalaget Serbien

Serbien missade VM 2014 men är nu tillbaka i finrummet. Det finns mycket kvalité i det serbiska landslaget med stjärnor som Matic, Kolarov, Ivanovic och dessutom anfalssesset Aleksandar Mitrovic. Serbien har en lång historia i VM-sammanhang även om det varit under andra former tidigare som Serbien & Montenegro och Jugoslavien. Nu vill Serbien visa att man hör hemma i VM med en fin start i mästerskapet.

Så här tänker vi

Det är framförallt defensiva stjärnor som hittas på planen. Viss är Mitrovic en anfallare av rang men i övrigt är det defensiv dominans snarare än offensiv. Därför tror vi det blir en målsnål match mellan två lag som vill känna på varandra. Navas i målet känns stabil och Serbiens backlinje likaså. Vi väljer därför att spela under 2,5 mål till oddset 1,46 hos Unibet.

Vårt speltips: Det blir under 2,5 mål i matchen mellan Serbien och Costa Rica till oddset 1,46 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com