Crusaders vs FC Köpenhamn – Champions League

Hemmalaget Crusaders

Crusaders vs FC KöpenhamnCrusaders hade en makalös fjolårs säsong då man faktiskt vann ligan för första gången I klubbens historia och på det sätt man gjorde det på. Man tog 91 poäng på 38 matcher dvs nästan 2.5 poäng per match. Det vet ni som spelar fotboll hur svårt det är att ha det utfallet i snitt på så många matcher. Wow!

Det gjorde att man också kvalificerade sig till Champions League kval för blott andra gången i deras historia.  Crusaders har inte på sitt första försök tagit sig vidare till andra omgången men man lär sig allt mer för varje gång man deltar och i år har man också självförtroendet i ryggen efter att ha vunnit den Nordirländska ligan.

Bortalaget FC Köpenhamn

Återigen var FC Köpenhamn dominanta i sin liga lite som du brukar vara och det påminner ibland om den norska Elitserien i så mån att det är väldigt få lag som kan kämpa om ligatiteln.

FC Köpenhamn är inga duvungar i Champions League sammanhang då man har spelat ett flertal gånger och byggt rutin från dessa möten. Man har också spelat bra i Champions League och tagit sig vidare ett flertal gånger.

Så här tänker vi

Vi är säkra på att FC Köpenhamn vinner men måste få till något spelvärt så vi spelar Vinst för Köpenhamn Och Över 2.5 mål till oddset 1.90 hos redbet.

Vi spelar: Vinst för Köpenhamn Och Över 2.5 mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com