Crusaders vs FC Köpenhamn – Champions League

Hemmalaget Crusaders

Crusaders vs FC KöpenhamnCrusaders hade en makalös fjolårs säsong då man faktiskt vann ligan för första gången I klubbens historia och på det sätt man gjorde det på. Man tog 91 poäng på 38 matcher dvs nästan 2.5 poäng per match. Det vet ni som spelar fotboll hur svårt det är att ha det utfallet i snitt på så många matcher. Wow!

Det gjorde att man också kvalificerade sig till Champions League kval för blott andra gången i deras historia.  Crusaders har inte på sitt första försök tagit sig vidare till andra omgången men man lär sig allt mer för varje gång man deltar och i år har man också självförtroendet i ryggen efter att ha vunnit den Nordirländska ligan.

Bortalaget FC Köpenhamn

Återigen var FC Köpenhamn dominanta i sin liga lite som du brukar vara och det påminner ibland om den norska Elitserien i så mån att det är väldigt få lag som kan kämpa om ligatiteln.

FC Köpenhamn är inga duvungar i Champions League sammanhang då man har spelat ett flertal gånger och byggt rutin från dessa möten. Man har också spelat bra i Champions League och tagit sig vidare ett flertal gånger.

Så här tänker vi

Vi är säkra på att FC Köpenhamn vinner men måste få till något spelvärt så vi spelar Vinst för Köpenhamn Och Över 2.5 mål till oddset 1.90 hos redbet.

Vi spelar: Vinst för Köpenhamn Och Över 2.5 mål hos redbet.

Lämna en kommentar