Crystal Palace vs Arsenal – Speltips Premier League

Äntligen är det dags för Premier League att dra igång och först ut är matchen mellan Crystal Palace och Arsenal. Gästande Arsenal har haft en fin säsong och vann sitt genrep med 6-0 mot Sevilla. Nu återstår det att se om de kan få en bättre start än förra säsongen då laget inledde med tre raka förluster. Det blir dock ingen enkel uppgift då Crystal Palace är starka.

Hämta en bonus hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Crystal Palace vill ta en ny seger mot Arsenal

Hemmalaget Crystal Palace är underdogs enligt oddsen men samtidigt vann de komfortabelt med 3-0 när lagen möttes senast. Nu väntar en tuff drabbning då Arsenal ser mer intressanta ut än på länge. Men Crystal Palace är ett stabilt lag som är svårslagna, framförallt när de spelar på hemmaplan.

Arsenal är sugna på topp 4

Det var längesedan vi kunde kalla Arsenal för ett riktigt topplag. Det kan vi inte göra nu heller men de ser mer intressanta ut på länge i alla fall. De har värvat Gabriel Jesus och flera andra spelare på hög nivå. Därmed ser laget mer slagkraftigt ut än på länge. Frågan är om de kan få en bra inledning denna säsong. Förra säsongens Premier League inledde de med tre raka förluster.

Blir spännande och jämnt

Oddsen visar helt klart på att det är Arsenal som är favoriter. Men samtidigt går det inte att komma ifrån att Crystal Palace är ett bra lag. Vi tror att det kan bli jämnare än vad många tror och att det blir så jämnt att matchen slutar oavgjort. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Crystal Palace och Arsenal till oddset 3,80 hos Snabbare.

Vårt speltips: Oavgjort i matchen mellan Crystal Palace och Arsenal till oddset 3,80 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en bonus hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com