Crystal Palace vs Manchester United – Premier League

Crystal Palace tar emot ett skadeskjutet Manchester United på Selhurst Park under onsdagskvällen. Det är ett formstarkt hemmalag som inte förlorat på sex matcher. Nu ställs laget mot ett United som behöver tre poäng i jakten på topp 4. Det lär bli en spännande match mellan två lag som behöver poäng.

Hemmalaget Crystal Palace

Crystal Palace har endast 8 segrar på 27 liga-matcher men har steppat upp på slutet. Laget har endast två förluster på de tio matcher som spelats under 2019 och dessutom sex raka matcher utan förlust. Skadelistan är dock ganska stor med Kelly, Sakho, Souare, Speroni, Wan-Bissaka och Wickham som missar matchen. Håll ett extra öga på Wilfred Zaha och Jeffrey Schlupp som är heta för tillfället.

Bortalaget Manchester United

Manchester United fick 0-0 senast mot Liverpool efter att tränare Solskjaer fått göra alla tre byten innan halvtid på grund av skador. Bortalaget har många nyckelspelare borta och det är helt klart att Herrera, Lingard, Mata och Matic inte kommer till matchstart. Dessutom är Darmian, Martial, Rashford, Rojo och Valencia osäkra till spel. Solskjaer har gått ut och sagt att det är upp till Lukaku och Sanchez att visa deras fulla potential. Framförallt den sistnämnda har haft det väldigt tufft sedan bytet från Arsenal till Manchester United.

Så här tänker vi

Crystal Palace har inte vunnit på 12 försök mot Manchester United. Senaste vinsten kom 1991 och det krävs ett mirakel för att bryta trenden. Även om det är ett skadedrabbat United är man ett bättre lag på pappret och lägg till att Solskjaer vunnit samtliga matcher på bortaplan som tränare. Därför väljer vi att spela på seger för Manchester United till oddset 2,30 hos Bethard.

Vårt speltips: United vinner över Crystal Palace till oddset 2,30 hos Bethard

Team Svenskbetting