Dalkurd vs Malmö FF – Allsvenskan

Malmö FFEfter fiaskot hemma mot MOL Vidi är det dags för mesta mästarna att studsa tillbaka när man ställs mot seriens jumbo, Dalkurd. Hemmalaget spelar på Gavlevallen i Gävle, en arena MFF besökte i vintras när man vann mot Gävle med 3-0. Efter en otroligt svag vår måste MFF gå rent i höst för att hota om Europaplatser.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Dalkurd

Dalkurd gör sin första säsong i Allsvenskan men ligger just nu sist i tabellen. Laget som flyttade från Borlänge till Uppsala spelar sina matcher i Gävle på grund av brist på speldugliga planer i Sveriges fjärde största stad. Det förväntas knappast någon storpublik som vanligt när jumbon spelar, trots att man är ”alla kurders lag”.

Bortalaget Malmö FF

Efter en vår som saknar motstycke på ett negativt sätt, har östtysken Uwe Rösler hittat rätt sedan han tog över. Faktum är att MFF sedan Röser fick ansvaret inte har förlorat en enda match och man har dessutom gått rent på bortaplan. När det nu är jumbon som står för motståndet är det bara underskattning som kan fälla mesta mästarna, och det faktumet att man brukar vara sämst mot de ”dåliga” lagen. Förra säsongen kom samtliga poängtapp mot bottenlagen men i år har man förlorat mot de flesta innan Uwe tog över.

Så här tänker vi

Gör MFF bara jobbet ska man plocka samtliga tre poäng borta mot Dalkurd. På fyra allsvenska matcher har MFF vunnit 3 och bara tappat poäng en. Dalkurd däremot har tre raka förluster och nio mål insläppta på dessa matcher. Laget gör dock en hel del mål. Sedan juli månad inleddes har Dalkurd gjort åtta mål på fem matcher. Hur som haver tror vi MFF tar hem segern och spelar tvåa till oddset 1,42 hos Unibet.

Vårt speltips: Malmö vinner över Dalkurd till oddset 1,42 hos Unibet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com