Daniel Elahi Galan vs Mikael Ymer – Speltips Wimbledon

Daniel Elahi Galan vs Mikael Ymer - Speltips WimbledonMikael Ymer stod för en sensationell prestation när han vände 0-2 till seger 3-2 mot världsnian Taylor Fritz. Inte många hade trott att Ymer skulle klara av att vinna mot Fritz men svensken visade tvivlarna att han är en spelare att räkna med i årets Wimbledon. Nu väntar 85:e rankade Daniel Elahi Galan från Colombia i en match där Ymer är favoriter om vi tittar på oddsen hos svensk betting. Har Ymer vad som krävs för att nå ännu en runda? Det blir en spännande match i London som svenska tennisfans lär följa med stor spänning.

Datum: 7 juli 2023
Matchstart: 15:15
Arena: All England Club (London)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och betta på Wimbledon

Daniel Elahi Galan är underdog

Galan inledde Wimbledon starkt genom att besegra japanen Nishioka, rankad 27:a i världen, med 3-0 i set. Därefter väntade Otte och återigen var det Galan som gick segrande av planen. Nu väntar Mikael Ymer och tittar vi på oddsen får Galan det tufft. Han hade ett starkt 2022 men resultaten 2023 har inte varit lika imponerande. Vi hoppas att han har en dålig dag på jobbet mot Ymr.

Mikael Ymer är favorit till segern  

Mikael Ymer inledde Wimbledon-äventyret med att besegra Molcan från Slovakien med 3-0 i set. I den andra rundan väntade tuffa Fritz, rankad nia i världen. Ymer var klar underdog och låg under med 0-2 i set. Men han stod för en sensationell comeback och imponerade stort under andra halvan av matchen. Nu återstår det att se om han kan hålla huvudet kallt och vinna när han är favorit. 

Ymer når fjärde rundan

Mikael Ymer har aldrig tidigare nått tredje rundan i Wimbledon så redan nu har han slagit personligt rekord i turneringen. Men med tanke på motståndet hoppas vi givetvis att han kan nå åttondelsfinal. Vi tror att Ymer har vad som krävs och spelar honom som vinnare till oddset 1,40 hos Bethard.

Vårt speltips: Mikael Ymer vinner till odds 1,40 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och betta på Wimbledon