Danmark vs Armenien – VM kval

Hemmalaget Danmark

Danmark vs ArmenienDanmarks lag får nog gå ut och köpa trisslotter under hela det här kvalet för man har nämligen lyckats hamna i den på pappret enklaste gruppen och ett avancemang härifrån är ett måste för ett bra lag som Danmark.

Nu återfinns även Polen och Rumänien i gruppen och dom kommer inte att ge bort några poäng gratis. Men kan Danmark slå de mindre lagen i gruppen och sedan ta poäng mot kanske Polen ser det väldigt ljust ut. Armenien är just ett av de här mindre lagen som Danmark ska ta 3 poäng av.

Bortalaget Armenien

Armenien som spelade vänskapsmatch i veckan som gick hade det inte så roligt när man torskade med 3-0 till Tjeckien. Och med den förlusten är man nu uppe i hela 12 förluster, 3 oavgjorda och två vinster. Laget tar väldigt få poäng. De gånger man har vunnit har man gjort så mot såsom Guatemala och El Salvador och det är inte några topplag heller.

Nu gäller det att spelarna i laget inser sina begränsningar och fokuserar på att spela oavgjorda matcher och då kan allting hända i slutet av gruppspelen. Så nyckeln för Armenien idag är mittfältet och försvarsspelarna och man måste ta stort ansvar.

Så här tänker vi

Danmark kommer att vinna den här matchen så vi tar bort lite mål från och spelar Danmark Vinst -1.5 Mål till oddset 2.1 hos redbet.

Vi spelar: Vinst Danmark -1.5 Mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com