Danmark vs Armenien – VM kval

Hemmalaget Danmark

Danmark vs ArmenienDanmarks lag får nog gå ut och köpa trisslotter under hela det här kvalet för man har nämligen lyckats hamna i den på pappret enklaste gruppen och ett avancemang härifrån är ett måste för ett bra lag som Danmark.

Nu återfinns även Polen och Rumänien i gruppen och dom kommer inte att ge bort några poäng gratis. Men kan Danmark slå de mindre lagen i gruppen och sedan ta poäng mot kanske Polen ser det väldigt ljust ut. Armenien är just ett av de här mindre lagen som Danmark ska ta 3 poäng av.

Bortalaget Armenien

Armenien som spelade vänskapsmatch i veckan som gick hade det inte så roligt när man torskade med 3-0 till Tjeckien. Och med den förlusten är man nu uppe i hela 12 förluster, 3 oavgjorda och två vinster. Laget tar väldigt få poäng. De gånger man har vunnit har man gjort så mot såsom Guatemala och El Salvador och det är inte några topplag heller.

Nu gäller det att spelarna i laget inser sina begränsningar och fokuserar på att spela oavgjorda matcher och då kan allting hända i slutet av gruppspelen. Så nyckeln för Armenien idag är mittfältet och försvarsspelarna och man måste ta stort ansvar.

Så här tänker vi

Danmark kommer att vinna den här matchen så vi tar bort lite mål från och spelar Danmark Vinst -1.5 Mål till oddset 2.1 hos redbet.

Vi spelar: Vinst Danmark -1.5 Mål hos redbet.

Lämna en kommentar