Danmark vs Frankrike – Fotbolls-VM 2018

Hareide DanmarkDags för grupp C att avgöras och först ut är matchen mellan Danmark och Frankrike. Visst spelar matchernas parallellt men ur en svensk synvinkel följer vi såklart Danmark med lite extra kärlek. Åge Hareides manskap är vidare till åttondelsfinal vid poäng, men att ta poäng mot EM-finalisten 2016 är lättare sagt än gjort.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Danmark

Danmark tog en viktig seger mot Peru men senast mot Australien var det lite tuffare. “Di Röe” tog ledningen tidigt genom Christian Eriksen men en orsakad straff av Poulsen, för andra matchen i rad, gjorde att Australien kunde kvittera och få med sig en poäng. Därför är det säkrast för Danmark med en poäng mot Frankrike för Australien kan gå förbi laget på målskillnad om man vinner över Peru med några mål. Danskarna har ett bra lag och ett taktiskt geni i Åge Hareide!

Bortalaget Frankrike

Frankrike är alltid farliga oavsett vilket. I VM 2018 har man visserligen inte imponerat allt för mycket men ändå har laget tagit full pott på två matcher. Detta är typiskt stornationer, börja svagt och sedan växa ju längre turneringen går. Frankrike kan dock inte spela helt utan press i eftermiddag även om laget är klara för åttondelsfinal. En förlust mot Danmark innebär att man blir tvåa i gruppen och får Kroatien i åttondelsfinalen. Något man knappast vill.

Så här tänker vi

En seger för Danmark vore så klart bäst för danskarna då man vinner gruppen, samtidigt tror vi laget är nöjda med oavgjort då det säkrar slutspelsplatsen. Frankrike vinner gruppen på ett oavgjort resultat och det känns helt enkelt som en kryssmatch gynnar båda lagen för mycket för att det inte ska finnas spelvärde. Vi väljer att spela krysset till oddset 2,80 hos Unibet.

Vårt speltips: Matchen mellan Danmark och Frankrike slutar oavgjort till oddset 2,80 hos Unibet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.se