Danmark vs Frankrike – Fotbolls-VM 2018

Hareide DanmarkDags för grupp C att avgöras och först ut är matchen mellan Danmark och Frankrike. Visst spelar matchernas parallellt men ur en svensk synvinkel följer vi såklart Danmark med lite extra kärlek. Åge Hareides manskap är vidare till åttondelsfinal vid poäng, men att ta poäng mot EM-finalisten 2016 är lättare sagt än gjort.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Danmark

Danmark tog en viktig seger mot Peru men senast mot Australien var det lite tuffare. “Di Röe” tog ledningen tidigt genom Christian Eriksen men en orsakad straff av Poulsen, för andra matchen i rad, gjorde att Australien kunde kvittera och få med sig en poäng. Därför är det säkrast för Danmark med en poäng mot Frankrike för Australien kan gå förbi laget på målskillnad om man vinner över Peru med några mål. Danskarna har ett bra lag och ett taktiskt geni i Åge Hareide!

Bortalaget Frankrike

Frankrike är alltid farliga oavsett vilket. I VM 2018 har man visserligen inte imponerat allt för mycket men ändå har laget tagit full pott på två matcher. Detta är typiskt stornationer, börja svagt och sedan växa ju längre turneringen går. Frankrike kan dock inte spela helt utan press i eftermiddag även om laget är klara för åttondelsfinal. En förlust mot Danmark innebär att man blir tvåa i gruppen och får Kroatien i åttondelsfinalen. Något man knappast vill.

Så här tänker vi

En seger för Danmark vore så klart bäst för danskarna då man vinner gruppen, samtidigt tror vi laget är nöjda med oavgjort då det säkrar slutspelsplatsen. Frankrike vinner gruppen på ett oavgjort resultat och det känns helt enkelt som en kryssmatch gynnar båda lagen för mycket för att det inte ska finnas spelvärde. Vi väljer att spela krysset till oddset 2,80 hos Unibet.

Vårt speltips: Matchen mellan Danmark och Frankrike slutar oavgjort till oddset 2,80 hos Unibet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.se

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com