Derby vs Queens PR – England

Hemmalaget Derby

Derby har haft det lite kämpigt men på hemmaplan ser det mesta helt okej ut. De har hållit nollan i 58% av sina hemmamatcher den här säsongen och de har gjort dubbelt så många mål i fem av de senaste sju matcherna.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I dagens match måste de fortsätta fokusera på sitt försvarsspel så att anfallarna i QPR inte får fritt utrymme bakom mittfältet.

Bortalaget Queens PR

Queens PR kommer till matchen med gott självförtroende och de är inne i en bra form just nu. För några veckor sedan hade de nog till och med sett fram emot mötet men under den nya tränaren från Birmingham kommer de säkert att visa framfötterna och spela så bra som man kan göra under de bästa tillfällena.

Gary Rowett som alltså är ny tränare i Queens PR gjorde mycket bra ifrån sig i Birmingham och kommer säkert att ge Queens PR det lyft de behöver. Redan har vi kunnat se tendenser till ett mycket mer stabilt spel från Queens PR.

Så här tänker vi

Derby spelar bra hemma och släpper inte till mål så lätt så vi väljer att spela Derby för vinst till oddset 1.90 hos Betser

Vårt speltips: Derby för vinst till hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com