Derry City vs Longford Town – Irland

Hemmalaget Derry City

Derry City vs Longford TownDerry City som på ett desperat sätt försöker ta upp kampen med topplagen efter försprången mot toppen hela tiden ökar och framför sig har man två lag så chanson finns verkligen. Men sist gick det inte så bra då man mötte ligaledarna och man förlorade matchen under förödmjukande former.

Man förlorade den matchen mot Dundalk med hela 5-0 på grund av eget slarv på mittfältet och i försvarsspelet som trots allt börjar i anfallet. Dundalk tryckte på genom att vara så suveräna man har varit hela säsongen och med gott självförtroende vann man matchen enkelt och stackars 3de laget Derry City så ut att spela i minst en division lägre än vad dom faktiskt gör.

Bortalaget Longford Town

Longford Town har inte lyckats väl med vare sig förvärv eller sitt spel denna säsong. Men är svaga överallt i sina lagdelar. Man har tagit ynkliga 8 poäng på 18 matcher och det håller självklart inte för spel i högsta ligan, kanske hör man hemma i divisionen under.

Longfords Towns försvarsspel har varit katastrof den här säsongen och man hade nog spelat bättre utan dom spelarna på planen. Man har släppt in 40 (!) mål på 18 matcher och en hel del matcher har blivit målrika tillställningar.

Så här tänker vi

Även om vi sätter ögonbindlar på Derry spelarna under matchen så kommer dom att vinna idag så vi tar istället bort två mål och spelar Asiatiskt -1.5 mål på Derry City till oddset 2.00 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Derry City -1.5 mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar