Derry City vs Longford Town – Irland

Hemmalaget Derry City

Derry City vs Longford TownDerry City som på ett desperat sätt försöker ta upp kampen med topplagen efter försprången mot toppen hela tiden ökar och framför sig har man två lag så chanson finns verkligen. Men sist gick det inte så bra då man mötte ligaledarna och man förlorade matchen under förödmjukande former.

Man förlorade den matchen mot Dundalk med hela 5-0 på grund av eget slarv på mittfältet och i försvarsspelet som trots allt börjar i anfallet. Dundalk tryckte på genom att vara så suveräna man har varit hela säsongen och med gott självförtroende vann man matchen enkelt och stackars 3de laget Derry City så ut att spela i minst en division lägre än vad dom faktiskt gör.

Bortalaget Longford Town

Longford Town har inte lyckats väl med vare sig förvärv eller sitt spel denna säsong. Men är svaga överallt i sina lagdelar. Man har tagit ynkliga 8 poäng på 18 matcher och det håller självklart inte för spel i högsta ligan, kanske hör man hemma i divisionen under.

Longfords Towns försvarsspel har varit katastrof den här säsongen och man hade nog spelat bättre utan dom spelarna på planen. Man har släppt in 40 (!) mål på 18 matcher och en hel del matcher har blivit målrika tillställningar.

Så här tänker vi

Även om vi sätter ögonbindlar på Derry spelarna under matchen så kommer dom att vinna idag så vi tar istället bort två mål och spelar Asiatiskt -1.5 mål på Derry City till oddset 2.00 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Derry City -1.5 mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com