Djurgården vs Kalmar FF – Allsvenskan

Hemmalaget Djurgården

Djurgårdens målskytte fungerar verkligen bra i årets omgång av Allsvenskan. Laget har många anfallsalternativ och det finns säkert flera spelare som återigen är sugna på att göra några mål. I snitt gör Djurgården 1.68 mål per match och det är siffror som bara två andra lag kan matcha. På hemmaplan är dem ännu vassare och siffran stiger till 1.84 mål per match. Dessutom har dem gjort tre mål eller fler på de senaste fem matcherna.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det mesta ser bra ut för Djurgården och trots att det har varit en månads uppehåll så tror vi att dem har med sig vinst momentum till den här matchen också.

Bortalaget Kalmar FF

På förhand trodde nog de flesta att Kalmar FF skulle få ett kämpigt år och det har dem också fått. Nu ligger de trea från slutet och det börjar bli skarpt läge om man vill undvika kvalspel senare. Statistiken ser också mörk ut för Kalmar FF för de har släppt in 2.20 mål i snitt per bortamatch. Det finns bara ett lag som är sämre i hela Allsvenskan än Kalmar. Formen är inte heller bra utan de har förlorat fem matcher på sex försök. De får nog försöka få till några oavgjorda resultat så att man åtminstone får med sig poäng från sina matcher.

Så här tänker vi

Djurgården kommer att vinna matchen så vi väljer att spela Djurgården över 1.5 lagmål till oddset 1.60 hos Comeon

Vårtspeltips: Djurgården över 1.5 lagmål hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar