Djurgården vs Kalmar FF – Allsvenskan

Hemmalaget Djurgården

Djurgårdens målskytte fungerar verkligen bra i årets omgång av Allsvenskan. Laget har många anfallsalternativ och det finns säkert flera spelare som återigen är sugna på att göra några mål. I snitt gör Djurgården 1.68 mål per match och det är siffror som bara två andra lag kan matcha. På hemmaplan är dem ännu vassare och siffran stiger till 1.84 mål per match. Dessutom har dem gjort tre mål eller fler på de senaste fem matcherna.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det mesta ser bra ut för Djurgården och trots att det har varit en månads uppehåll så tror vi att dem har med sig vinst momentum till den här matchen också.

Bortalaget Kalmar FF

På förhand trodde nog de flesta att Kalmar FF skulle få ett kämpigt år och det har dem också fått. Nu ligger de trea från slutet och det börjar bli skarpt läge om man vill undvika kvalspel senare. Statistiken ser också mörk ut för Kalmar FF för de har släppt in 2.20 mål i snitt per bortamatch. Det finns bara ett lag som är sämre i hela Allsvenskan än Kalmar. Formen är inte heller bra utan de har förlorat fem matcher på sex försök. De får nog försöka få till några oavgjorda resultat så att man åtminstone får med sig poäng från sina matcher.

Så här tänker vi

Djurgården kommer att vinna matchen så vi väljer att spela Djurgården över 1.5 lagmål till oddset 1.60 hos Comeon

Vårtspeltips: Djurgården över 1.5 lagmål hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com