Djurgården vs Malmö FF – Allsvenskan

mff erdalTvå av seriens förhandsfavoriter går in i den första drabbningen av tre inom en tidsperiod på lite drygt tre veckor. Anledningen till ett härligt trippelslag är att lagen möts i cupfinalen också. Inför säsongen var båda lagen tippade i toppen men med MFF som solklara favoriter till guldet. Efter tre omgångar är båda lagen missnöjda med säsongsinledningen och är i stort behov av tre poäng i jakten på serietoppen.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Djurgården:

Djurgården bjöd på en bländade fotboll under försäsongen och i Svenska Cupen. Bland annat bröt man derbyspöket genom att besegra AIK ganska komfortabelt. I inledningen på Allsvenskan 2018 har det inte varit lika glada miner som tidigare. Efter en tung premiärseger borta mot Östersund fick laget bara 1-1 mot Trelleborg hemma innan man förlorade derbyt borta mot AIK med 2-0. Järnkaminerna förväntar sig resultat och vill säkerligen ha poäng mot MFF.

Bortalaget MFF:

Mesta mästarna var storfavoriter till seriesegern inför säsongen men bör steppa upp rejält om man inte ska hamna för långt efter. Spelet de tre första matcherna har inte imponerat och de två senaste matcherna har bara gett två poäng, trots hemmamatch mot AIK och en på pappret lätt bortamatch mot Sundsvall. Tränaren Magnus Pehrsson har en del att fundera på med alla skador också. Missar matchen gör Traustasson, Bachirou, Rasmus Bengtsson och Eric Larsson.

Så här tänker vi:

Matcherna mellan lagen var oerhört jämna och underhållande i fjol. Djurgårdsfansen minns nog inte hemmamatchen mot Malmö med särskilt stor glädje då DIF var det betydligt bättre laget men MFF ändå kunde få med sig alla tre poäng tack vare ett mål på stopptid. Malmös trupp är bättre och med tanke på inledningen måste man vinna den här matchen. Vi väljer därför att spela seger för Malmö till oddset 2,45 hos Bethard.

Vårt speltips: Malmö besegrar Djurgården på Tele2 till oddset 1,45 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com