Djurgården vs Sundsvall – Allsvenskan

Hemmalaget Djurgården

Djurgården kommer till den här matchen som klara favoriter mot ett Sundsvall i fritt fall. Nu när vi har passerat hälften av säsongen på Allsvenskan ser Djurgården ut att spela Europafotboll lite längre fram. När Djurgården spelar på hemmaplan blir det sällan två lag som gör mål och statistiken säger att i endast 43% av fallen gör båda lagen mål.

Av de senaste nio hemmamatcherna har det bara blivit mål i båda ändar tre gånger. Dessutom håller de nollan i 38% av sina matcher så försvaret fungerar väl för Djurgården. Djurgården är själva bra på att göra mål och den som har förmågan att bäst kunna dyrka upp ett lag som Sundsvall ser ut att vara Magnus Eriksson.

Bortalaget Sundsvall

Sedan Sundsvall slog Eskilstuna i premiären har laget bara vunnit en match av tolv. Huvudorsaken till alla oavgjorda matcher och förlusterna är att man saknar förmågan att göra mål. Kvalitén på spetsen längst fram är för dåligt. På sina bortamatcher gör de bara 0.43 mål i snitt och det kommer inte att hålla för Sundsvall om de vill spela kvar i Allsvenskan nästa säsong. Nu ligger man på nedflyttningsområdet och de kommer säkert att vara högst delaktiga i den föga roliga kampen när Allsvenskan närmar sig sitt slut.

Så här tänker vi

Djurgården kommer att vinna den här matchen så vi har valt att spela Båda lagen gör mål, Nej till oddset 2.05 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Båda lagen gör mål, Nej till oddset 2.05 hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com