Djurgårdens IF vs AIK – Allsvenskan

Djurgårdens IFDags för stockholmsderby när serieledaren AIK åker till Tele2 Arena för ett möte mot Djurgården. AIK har åtta fingrar på Lennart Johanssons pokal och vid seger mot DIF är det nio fingrar runt SM-guldet. Eftersom AIK bara har tre guld sedan andra världskriget suktar fansen på Friends Arena efter ett guld. Lyckas man med detta vore det en stor dag för AIK, som har varit Sveriges bästa lag 2018. Fjolårstrean Djurgården har inte haft en lika lyckad säsong utan ligger på plats 8 i tabellen.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Djurgården

Özkan har inte haft samma succé sin andra säsong vid huvudrodret som under sin debutsäsong. Då hade han visserligen Kim Källström och flera andra tongivande spelare som inte finns kvar denna säsong. Det står redan klart att Djurgården inte når någon bra placering i tabellen under 2018, men man kan i alla fall ge fansen något att glädjas åt genom att vinna över antagonisten AIK.

Bortalaget AIK

AIK har varit riktigt vassa under 2018 och leder välförtjänt tabellen. Tränare Richard Norling har bara förlorat en match som ansvarig tränare och därför leder laget tabellen med åtta poäng när det återstår fem omgångar. Seger mot Djurgården och guldet är i praktiken klart, vilket många anser att det redan är. Men en förlust kan sätta käppar i hjulet i vägen mot guldet. Nu väntar ett tufft derby mot DIF på konstgräset på Tele2 Arena.

Så här tänker vi

AIK går in som favoriter trots bortaplan men när det är derby kan allt hända. ”Gnaget” har dock varit otroligt starka under säsongen och inte darrat särskilt mycket. Enda förlusten har kommit mot Norrköping borta. Vi tror att AIK är för starka för Djurgården och väljer därför att spela en 2:a till oddset 1,88 hos Unibet.

Vårt speltips: AIK vinner borta mot Djurgården till oddset 1,88 hos Unibet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com