Djurgårdens IF vs IFK Norrköping – Speltips Allsvenskan

Djurgårdens IF vs IFK Norrköping - Speltips AllsvenskanDet är dags för ett formstarkt Djurgården att försöka ta ännu en seger i Allsvenskan och försöka haka på i toppen. Formstarkt kan inte sägas om IFK Norrköping som har tre raka förluster. Det gör att de hamnat i mitten av tabellen men en seger borta mot Djurgården skulle innebära att de går in i uppehållet med möjlighet att slåss om Europaplatser. Har de vad som krävs för att hota DIF? Enligt oddsen hos svensk betting är det Djurgården som är klara favoriter.

Datum: 11 juni 2023
Avspark: 17:30
Arena: Tele2 Arena (Stockholm)
Domare: G Magedonci (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

DIF är klara favoriter enligt oddsen

Djurgården hade en svag säsongsinledning men har fått upp farten på slutet. Tre segrar i rad följdes upp av ett tungt bortakryss mot IF Elfsborg. Det gör att laget hakat på toppen även om avståndet upp till Malmö är stort. DIF ska kvala in till Europa i sommar och har seedning nästan hela vägen till gruppspelet. Frågan är om de kan ta en viktig seger mot IFK Norrköping i sista matchen innan sommaruppehållet.

IFK Norrköping har tappat det helt

Efter en stark inledning har IFK Norrköping förlorat tre raka matcher mot Elfsborg, Kalmar och Brommapojkarna. Det gör att laget nu ligger på åttonde plats och verkligen är i behov av en seger borta mot Djurgården. Det är dock enklare sagt än gjort med tanke på hur starka Djurgården ser ut att vara för tillfället. Kan “Peking” överraska och ta poäng ska de vara nöjda.

Djurgården tar hem detta

Djurgårdens IF har 10 poäng på de fyra senaste matcherna och endast ett insläppt mål. Nu tror vi att de tar ytterligare en seger i Allsvenskan. De är på gång inför kvalet och vi väljer att spela Djurgårdens IF som segrare hemma mot IFK Norrköping till odds 1,55 hos Bethard.

Vårt speltips: Djurgården vinner hemma mot IFK Norrköping till odds 1,55 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller