Dortmund vs Frankfurt – Bundesliga

logga dortmundBorussia Dortmund tar emot Entracht Frankfurt på Signal Iduna Park. Bortalaget har inte vunnit på de sju senaste försöken. Senaste vinsten för Frankfurt kom 2007 och sviten lär stå kvar fortsatt efter fredagens försök. Ska Dortmund fortsätta sin obesegrade svit eller kommer Frankfurt skrälla till sig poäng?

Hemmalaget Dortmund

Dortmund har fått en betydligt bättre start på Bundesliga 2018/19 jämfört med förra säsongen då man hade två förluster på de två inledande matcherna. I premiären besegrade laget Emil Forsbergs RB Leipzig med 4-1. Därefter lyckades man inte få med sig alla tre poäng borta mot Hannover men kan iaf glädjas att man höll nollan. Nu ska bara tre poäng inkasseras mot Frankfurt.

Bortalaget Frankfurt

Frankfurt överraskade och vann tyska cupen som innebar att man fick en plats i finalen av tyska supercupen mot ligamästaren Bayern München. Där blev det dock stordäng med 5-0 och i Tyska Cupens premiär med det förlust mot Ulm. Man svarade upp med att vinna Bundesliga-premiären mot Freiburg innan man föll pladask igen hemma mot Werder Bremen. Nu väntar en av de absolut svåraste bortamatcherna för säsongen men det gäller för laget att bita ihop. Tar man poäng borta mot Dortmund ska man vara mycket glada just eftersom senaste segern på denna mark kom för över 11 år sedan.

Så här tänker vi

Frankfurt har inte särskilt bra statistik borta mot Dortmund och det finns inte särskilt mycket som talar för att det blir någon drastisk förändring med den saken. Vi tror att Dortmund kommer kamma hem segern utan några större problem, något oddsen också talar för. Dortmund har ångan uppe igen och den gula väggen kommer som vanligt att lyfta laget. Vi väljer att spela på seger för Dortmund till oddset 1,40 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Dortmund vinner över Frankfurt till oddset 1,40 hos Frankfurt.

Mats Andersson – Redaktör Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com