Dynamo Kiev vs Benfica – Champions League

Hemmalaget Dynamo Kiev

dynamo-kiev-vs-benficaDynamo Kiev har det lite kämpigt inledningsvis i den inhemska ligan den här säsongen och man har inte riktigt fått greppet om ligan ännu. Nu ligger man på en 3de plats i tabellen och det är ingen van situation för dem och framför sig har man dessutom nykomlingarna Zorya och storlaget Shaktar Donesk.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu ligger man redan 7 poäng efter Shaktar Donesk och kanske är säsongen redan över för Dynamo Kiev och eftersom inte spelet stämmer och spelarna saknar självförtroende ser det inte ljust ut för dom. Nu vill man såklart titta uppåt och försöka ta andraplatsen från nykomlingarna men även det verkar svårt med tanke på dagsformen. Man har vunnit 2 matcher av 9 möjliga.

Bortalaget Benfica

För Benficas del har det gått bättre än för Dynamo Kiev även om man precis som ukrainarna har det svårt i Champions League. Ligastarten blev en vinst över Braga med 3-0 i den Portugisiska Super Cupen och sedan dess har man vunnit 7 matcher av 10 möjliga.

Den enda matchen man har förlorat under perioden var i Champions League mot Napoli som slutade 4-2. Matchen mot Besiktas slutade 1-1 och det gör att man just nu bara har 1 poäng efter 2 matcher.

Så här tänker vi

Vi tror att Benficas form gör att man vinner den här matchen och spelar Vinst för Benfica till oddset 1.98 hos betsson

Vi spelar: Vinst för Benfica hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar