Dynamo Kiev vs Benfica – Champions League

Hemmalaget Dynamo Kiev

dynamo-kiev-vs-benficaDynamo Kiev har det lite kämpigt inledningsvis i den inhemska ligan den här säsongen och man har inte riktigt fått greppet om ligan ännu. Nu ligger man på en 3de plats i tabellen och det är ingen van situation för dem och framför sig har man dessutom nykomlingarna Zorya och storlaget Shaktar Donesk.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu ligger man redan 7 poäng efter Shaktar Donesk och kanske är säsongen redan över för Dynamo Kiev och eftersom inte spelet stämmer och spelarna saknar självförtroende ser det inte ljust ut för dom. Nu vill man såklart titta uppåt och försöka ta andraplatsen från nykomlingarna men även det verkar svårt med tanke på dagsformen. Man har vunnit 2 matcher av 9 möjliga.

Bortalaget Benfica

För Benficas del har det gått bättre än för Dynamo Kiev även om man precis som ukrainarna har det svårt i Champions League. Ligastarten blev en vinst över Braga med 3-0 i den Portugisiska Super Cupen och sedan dess har man vunnit 7 matcher av 10 möjliga.

Den enda matchen man har förlorat under perioden var i Champions League mot Napoli som slutade 4-2. Matchen mot Besiktas slutade 1-1 och det gör att man just nu bara har 1 poäng efter 2 matcher.

Så här tänker vi

Vi tror att Benficas form gör att man vinner den här matchen och spelar Vinst för Benfica till oddset 1.98 hos betsson

Vi spelar: Vinst för Benfica hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com