Eibar vs Athletic Bilbao – La Liga

Hemmalaget Eibar

Dags för ett derby och den här gången är det de två baskiska lagen som möts. Så mycket står på spel och det är inte bara äran utan också en sexpoängsmatch då det bara skiljer tre poäng mellan lagen. Eibar har gjort 1.63 mål per match i snitt vilket är det bästa laget om man bortser från topp fyra i ligan. På hemmaplan gör man en anings fler mål än det totala genomsnittet.

I dag måste Eibar spela ett kompakt spel och nyttja de kontringar som man kommer att få under matchens gång.

Bortalaget Athletic Bilbao

Athletic Bilbaos facit på bortaplan är inte så smickrande även om de inte behöver åka så långt till dagens match är man inte på hemmaplan. Statistiken säger att de har förlorat 60% av sina matcher på bortaplan. Så med de siffrorna är det konstigt att de fortfarande har en chans på plats i Europa nästa år då man ligger på en sjundeplats och de har bara  två poäng upp till sjätteplatsen som ger spel i Europa.

I dagens match får inte backlinjen slarva och släppa till för många chanser så har man kanske ta de tre poängen som man önskar.

Så här tänker vi

Två lag som möts i ett derby är en garanti på att man ska få se rolig fotboll vi har valt att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Redbet.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com