Elfsborg vs IFK Göteborg – Allsvenskan

Hemmalaget Elfsborg

Båda lagen befinner sig i mitten av tabellen och både Elfsborg och IFK Göteborg har närmare spel i Europa än spel om nedflyttning så fortfarande är det viktigt att avsluta på bästa sätt. Elfsborg har spelat allt bättre den sista tiden och har nu tre hemmamatcher i rad utan några insläppta mål.

Elfsborg måste fokusera på sitt eget spel och skapa egna chanser. Försvarsspelet på hemmaplan är riktigt bra och kan bara mittfältet och anfallarna få till det kan det bli tre poäng idag.

Bortalaget IFK Göteborg

IFK Göteborg har inte haft den säsong de trodde att de skulle få, tvärtom. Kritik mot tränare, krav på avgång från fansen och ett spel som inte har stämt. Men än är det inte försent och med en bra avslutning kan det till och med bli tal om Europaspel och det måste vara en tidig julklapp om så skulle bli fallet. Idag kan IFK Göteborg få problem med Elfsborgs fina försvarsspel och de måste nog mest fokusera på att reducera sina egna misstag. IFK Göteborg har chans på en poäng om de kan spela felfritt i dagens match.

Så här tänker vi

IFK Göteborg är inte chanslösa men eftersom statistiken är så stark för Elfsborg på hemmaplan har vi valt att spela Elfsborg för vinst till oddset 2.10 hos Redbet

Vårt speltips: Elfsborg för vinst till oddset 2.10 hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com