Elfsborg vs IFK Göteborg – Allsvenskan

Hemmalaget Elfsborg

Båda lagen befinner sig i mitten av tabellen och både Elfsborg och IFK Göteborg har närmare spel i Europa än spel om nedflyttning så fortfarande är det viktigt att avsluta på bästa sätt. Elfsborg har spelat allt bättre den sista tiden och har nu tre hemmamatcher i rad utan några insläppta mål.

Elfsborg måste fokusera på sitt eget spel och skapa egna chanser. Försvarsspelet på hemmaplan är riktigt bra och kan bara mittfältet och anfallarna få till det kan det bli tre poäng idag.

Bortalaget IFK Göteborg

IFK Göteborg har inte haft den säsong de trodde att de skulle få, tvärtom. Kritik mot tränare, krav på avgång från fansen och ett spel som inte har stämt. Men än är det inte försent och med en bra avslutning kan det till och med bli tal om Europaspel och det måste vara en tidig julklapp om så skulle bli fallet. Idag kan IFK Göteborg få problem med Elfsborgs fina försvarsspel och de måste nog mest fokusera på att reducera sina egna misstag. IFK Göteborg har chans på en poäng om de kan spela felfritt i dagens match.

Så här tänker vi

IFK Göteborg är inte chanslösa men eftersom statistiken är så stark för Elfsborg på hemmaplan har vi valt att spela Elfsborg för vinst till oddset 2.10 hos Redbet

Vårt speltips: Elfsborg för vinst till oddset 2.10 hos Redbet

Lämna en kommentar