IF Elfsborg vs Malmö FF

Sverige, Allsvenskan. Spelstopp 19:00, 2016-04-18.prodell

Allsvenskt stormöte redan i omgång 4. Elfsborg tar emot gästande Malmö på Borås Arena. Inget av lagen har inlett säsongen särskilt bra, snarare tvärtom. Både Elfsborg och Malmö gick på varsin oväntad mina i förra omgången. En svårspelad match, där utgångsläget för lagen ser ungefär likvärdigt ut. Lika många inspelade poäng och lika usel inledning på säsongen.

Spela hos Unibet och dubbla din inställning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Inledningen av säsongen har sett bedrövlig ut från Malmös sida. Två mål i baken i senaste matchen mot Giffarna imponerar inte, dessutom på hemmaplan. Elfsborg gjorde en sorglig förstahalvlek mot Kalmar, vilket senare resulterade i en knapp 2-3 förlust. Skadeläget ser dock ganska bra ut. Malmö saknar viktige Kofi Adu och Elfsborg Jon Jönsson.

Jag tycker att Elfsborgs säsongsupptakt har sett ”minst usel” ut, utifrån båda lagens förutsättningar. En stark avslutning i matchen mot Kalmar, där både Prodell och Hedlund nätade, ger ändå förhoppningar om bättre tider.

Speltips

Malmö har helt klart sett mediokra ut. Laget verkar vara förvirrat och det nya spelsystemet med den nye tränaren har inte heller funkat överhuvudtaget. Med Elfsborgs friska avslutning i förra matchen och fördelen av hemmaplan, ser jag dem som minifavoriter här. Elfsborg har ett bra hemmastöd av fansen och kan spela på sin konstgräsmatta i sömnen om det vore så. Förlusterna hat kommit på bortaplan och senast de spelade hemma, så blev det stor kross mot Bajen. 4-1 slutade den matchen till Elfsborgs favör.

Mitt spel i den här matchen hamnar på: Elfsborg att göra över 1,5 mål hos Unibet till oddset 2,23. Faktum av hemmaplan, samt Malmös virriga försvarsspel, talar för att Elfsborg gör minst två mål framåt! Lycka till vid rygg!

Jag spelar: hemmalag att göra över 1,5 mål.

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com