England vs Belgien – Fotbolls-VM 2018

Harry Kane englandVM:s kanske mest intressanta match hittills för den neutrale åskådaren är England mot Belgien. Två lag som redan är vidare men slåss om gruppsegern. Belgien har sett stabila ut och trion Lukaku, Hazard och De Bruyne har bjudit på vacker fotboll. Englands baby-team har också överraskat positivt men nu är det första gången laget ställs mot en bra nation i detta VM. En spännande gruppfinal väntar och avspark är klockan 20.00!

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget England

England har inte lyckats de senaste mästerskapen och inför detta VM fanns det inga förhoppningar om att gå långt från den annars så hybrisbenägna engelska publiken. Till och med den lokala median har varit trevliga mot sitt landslag vilket inte brukar vara fallet. Nu är det dags för det största provet när man ställs mot Belgien. England har dock imponerat hittills med 8-1 på de två första matcherna.

Bortalaget Belgien

Belgien har som vanligt ett helt sjukt lag med sig till ett mästerskap och hittills har det sett väldigt bra ut för belgarna. Laget har två klara segrar och en seger mot England innebär att gruppen är deras. Den på förhand så viktiga trion med Hazard, De Bruyne och Lukaku har presterat riktigt bra och stått för offensiven i det belgiska laget. Nu är det dock en tuffare match men samtidigt bör Belgien kunna få med sig något bra mot England.

Så här tänker vi

England är något överraskande favoriter men vi är inte beredda att hålla med. Belgien känns som ett vassare lag och spelare för spelare är man betydligt bättre. Visst har det unga engelska landslaget charmat publiken hittills men samtidigt har laget inte stött på ett enda bra motstånd. Vi tror att Belgien kammar hem segern och väljer att spela 2 på matchen mellan England och Belgien till oddset 2,90 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Belgien vinner över England till oddset 2,90 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com