England vs Brasilien – Vänskapsmatch

Hemmalaget England

Tränaren Gareth Southgate har tagit ut en yngre trupp för de två kommande matcherna. Detta för att få fram olika alternativ till VM i Ryssland nästa år. De yngre spelarna i laget har gjort det bra så här långt och de fick svårt motstånd mot Tyskland i fredags men gjorde det ändå bra. Det fanns stunder då det kändes allt annat än stabilt men trots det lyckades dem hålla Tyskland stången till en mållös match.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Spelare som Ruben Loftus-Cheek och Jordan Pickford tog ett steg närmare den reguljära truppen med sitt spel. Sedan dess har Phil Jones utgått och in har Lewis Cook och Dominick Solanke kallats upp. I ett försök att hålla Englands förlustfria svit så lång som möjligt.

Bortalaget Brasilien

Brasilien gör tvärtom mot England och tar ut sin bästa trupp till den här matchen. Stjärnan Neymar är uttagen men så är även stjärnorna Gabriel Jesus, Casemiro, Thiago Silva och Marcelo.

Brasilien har blivit bättre sedan nya tränaren Tite tog över i Juni förra året. Innan dess kämpande dem med att hitta sin identitet men nu har de vunnit 13 av 16 matcher.

Så här tänker vi

Båda lagen har attackvilliga spelare och brukar ha ett flertal farliga målchanser per match så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar