England vs Panama – Fotbolls-VM 2018

Kane HarryDags för England att göra sin andra match i detta VM och efter Belgiens övertygande 5-2-seger behöver England vinna även mot Panama för att ha chans på gruppsegern. England vet att om laget vinner mot Panama är man inför sista matchen mot Belgien redan klara för åttondelsfinal.

Hämta ditt riskfria spel hos Betsson idag

Hemmalaget England

England fick med nöd och näppe med sig segern mot Tunisien men det satt hårt inne. På tilläggstid lyckades Harry Kane göra sitt andra mål för matchen och England tog en nödvändig seger. Förutom Harry Kane imponerade England inte jättemycket men så var det också en premiär. De engelska fansen gick inför mästerskapet ut och sa att de inte hade några förväntningar men mot Panama räknar man med seger.

Bortalaget Panama

Att Panama ens tog sig till VM var en så pass stor skräll att presidenten beslutade att införa en helgdag på just det datumet. Laget räckte dock inte till mot Belgien i premiären utan hade det väldigt tufft. Visst hängde man med i första halvlek men därefter blev det väldigt tufft för Panama som släppte in tre mål i andra halvlek. Nu gäller det för Michael Murillo och grabbarna att göra mer än vad som förväntas om man ska få med sig något från matchen.

Så här tänker vi

England är såklart stora favoriter men det är tvek om där är något spelvärde på 1,22. Däremot tror vi att England ska vara så pass motiverade att man vinner båda halvlekarna. Med tanke på Belgiens dominerande seger vill England haka på målskillnaden och därför förväntas full fart från början av England. Vi väljer att spela halvtid/fulltid en 1:a på England till oddset 1,68 hos Betsson.

Vårt speltips: England vinner båda halvlekarna till oddset 1,68 hos Betsson

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com