England vs Panama – Fotbolls-VM 2018

Kane HarryDags för England att göra sin andra match i detta VM och efter Belgiens övertygande 5-2-seger behöver England vinna även mot Panama för att ha chans på gruppsegern. England vet att om laget vinner mot Panama är man inför sista matchen mot Belgien redan klara för åttondelsfinal.

Hämta ditt riskfria spel hos Betsson idag

Hemmalaget England

England fick med nöd och näppe med sig segern mot Tunisien men det satt hårt inne. På tilläggstid lyckades Harry Kane göra sitt andra mål för matchen och England tog en nödvändig seger. Förutom Harry Kane imponerade England inte jättemycket men så var det också en premiär. De engelska fansen gick inför mästerskapet ut och sa att de inte hade några förväntningar men mot Panama räknar man med seger.

Bortalaget Panama

Att Panama ens tog sig till VM var en så pass stor skräll att presidenten beslutade att införa en helgdag på just det datumet. Laget räckte dock inte till mot Belgien i premiären utan hade det väldigt tufft. Visst hängde man med i första halvlek men därefter blev det väldigt tufft för Panama som släppte in tre mål i andra halvlek. Nu gäller det för Michael Murillo och grabbarna att göra mer än vad som förväntas om man ska få med sig något från matchen.

Så här tänker vi

England är såklart stora favoriter men det är tvek om där är något spelvärde på 1,22. Däremot tror vi att England ska vara så pass motiverade att man vinner båda halvlekarna. Med tanke på Belgiens dominerande seger vill England haka på målskillnaden och därför förväntas full fart från början av England. Vi väljer att spela halvtid/fulltid en 1:a på England till oddset 1,68 hos Betsson.

Vårt speltips: England vinner båda halvlekarna till oddset 1,68 hos Betsson

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com