England vs Ryssland – EM

Hemmalaget England

England vs RysslandEngland har förmodligen sin bästa chans på väldigt lång tid att ta sig långt i årets EM upplaga. Det vanliga som brukar hända är att engelska landslag underpresterar och aldrigt tar sig speciellt långt. Men spelarna i dagens England är unga och lovande och har dessutom en säsong av bra spel bakom sig. I anfallet ser vi en spännande uppsättning forwards där Jamie Vardy ledde skytteligan i årets Premier League och den kommande talangen Marcus Rashford nätade på sitt första skott för England i matchen mot Australien.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vänskapsmatcherna nu innan EM har inte gått jättebra och insatserna mot Turkiet och Australien var inte inte bra. Men trots det lyckades man vinna knappt med 2-1.

Bortalaget Ryssland

Ryssland är inte i någon bra form för tillfället och inför EM har man lyckats förlora mot Tjeckien i början på Juni vilket innebar 3 förluster på 4 möjliga. Frånvaron av Alan Dzagoev har gjort Ryssland mer uddlöst.

När Fabio Capello fick sparken och Leonid Slutsky tog över har man spelat allt bättre och börjar hitta rätt i spelet. Han tog laget till en bra andraplats 2 poäng före Sverige i Grupp G.

Så här tänker vi

Två lag som båda kan vinna men ett England vars spelare är i bra form från ligaspelet och med mer talang kommer att vinna så vi spelar på 1a Seger för England till oddset 1.95 hos Leo Vegas

Vi spelar: 1a Seger för England hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar