England vs Ryssland – EM

Hemmalaget England

England vs RysslandEngland har förmodligen sin bästa chans på väldigt lång tid att ta sig långt i årets EM upplaga. Det vanliga som brukar hända är att engelska landslag underpresterar och aldrigt tar sig speciellt långt. Men spelarna i dagens England är unga och lovande och har dessutom en säsong av bra spel bakom sig. I anfallet ser vi en spännande uppsättning forwards där Jamie Vardy ledde skytteligan i årets Premier League och den kommande talangen Marcus Rashford nätade på sitt första skott för England i matchen mot Australien.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vänskapsmatcherna nu innan EM har inte gått jättebra och insatserna mot Turkiet och Australien var inte inte bra. Men trots det lyckades man vinna knappt med 2-1.

Bortalaget Ryssland

Ryssland är inte i någon bra form för tillfället och inför EM har man lyckats förlora mot Tjeckien i början på Juni vilket innebar 3 förluster på 4 möjliga. Frånvaron av Alan Dzagoev har gjort Ryssland mer uddlöst.

När Fabio Capello fick sparken och Leonid Slutsky tog över har man spelat allt bättre och börjar hitta rätt i spelet. Han tog laget till en bra andraplats 2 poäng före Sverige i Grupp G.

Så här tänker vi

Två lag som båda kan vinna men ett England vars spelare är i bra form från ligaspelet och med mer talang kommer att vinna så vi spelar på 1a Seger för England till oddset 1.95 hos Leo Vegas

Vi spelar: 1a Seger för England hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com