England vs Tyskland – U21 EM

Hemmalaget England

Efter att de klarade sig med en hårsmån mot Sverige då Sverige missade sin straff så har England tagit två fina vinster och kommer till den här matchen med bra momentum i truppen och spelet. De kunde från läktarplats också se när Italien besegrade Tyskland och säkert kan det ha skapat en grund till en spelplan i dagens match.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mot Sverige såg inte England bekväma ut i rollen att leda matchen framåt. Visserligen saknades inte chanser men de mötte en väldigt bra försvar och dem lyckades inte heller göra hål på Sverige. På de två senaste matcherna har dem dock gjort hela fem mål så det var kanske bara premiärnerver som spökade.

Bortalaget Tyskland

Tyskland förlorade mot Italien men de var redan klara för avancemang och de såg inte heller ut att spela för fullt. I sina två matcher innan spelade man fokuserat och tog också programenligt två segrar. Tysklands unga lag ser talangfulla ut och de kommer att ha stor nytta av många spelare i flera turneringar i framtiden. I dag möter Tyskland det hittills svåraste motståndet och de måste jobba hårt för att få med sig tre poäng från matchen.

Så här tänker vi

Mycket svårt att säga vem som kommer vinnande ur den här matchen. Kanske blir det som talesättet ”..man spelar fotboll i 90 minuter sedan vinner Tyskland…” därför har vi tagit fram ett vasst spelalternativ Båda lagen gör mål till oddset 1.95 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.95 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com