England vs Tyskland – U21 EM

Hemmalaget England

Efter att de klarade sig med en hårsmån mot Sverige då Sverige missade sin straff så har England tagit två fina vinster och kommer till den här matchen med bra momentum i truppen och spelet. De kunde från läktarplats också se när Italien besegrade Tyskland och säkert kan det ha skapat en grund till en spelplan i dagens match.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mot Sverige såg inte England bekväma ut i rollen att leda matchen framåt. Visserligen saknades inte chanser men de mötte en väldigt bra försvar och dem lyckades inte heller göra hål på Sverige. På de två senaste matcherna har dem dock gjort hela fem mål så det var kanske bara premiärnerver som spökade.

Bortalaget Tyskland

Tyskland förlorade mot Italien men de var redan klara för avancemang och de såg inte heller ut att spela för fullt. I sina två matcher innan spelade man fokuserat och tog också programenligt två segrar. Tysklands unga lag ser talangfulla ut och de kommer att ha stor nytta av många spelare i flera turneringar i framtiden. I dag möter Tyskland det hittills svåraste motståndet och de måste jobba hårt för att få med sig tre poäng från matchen.

Så här tänker vi

Mycket svårt att säga vem som kommer vinnande ur den här matchen. Kanske blir det som talesättet ”..man spelar fotboll i 90 minuter sedan vinner Tyskland…” därför har vi tagit fram ett vasst spelalternativ Båda lagen gör mål till oddset 1.95 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.95 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar