Esbjerg vs AGF – Danmark

Hemmalaget Esbjerg

 Esbjerg fB - DanmarkEnda anledningen till att Esbjerg inte spelade i andraligan efter förra säsongen berodde bara på att ligan utökades med två lag från 12 till 14 lag. Så till den här säsongen måste man alltså stanna kvar på grund av sina egna poäng och vunna matcher. Det ser inte ljust ut för dom.

Man slutade näst sist förra året och bara Hobro var sämre och blev nedflyttade. Man tog 30 poäng på 33 matcher och det är väldigt få poäng och det skapar inte självförtroende i truppen.

Bortalaget AGF

AGF är verkligen inte heller något topplag då man spelade bort sig i otroligt många matcher den gångna säsongen och man slutade 3de sist med 7 poäng mer än Esbjerg.

Men man tog sig själva i kragen mot slutet av säsongen och man avslutade vasst med endast en förlust på 6 matcher och man vann tre av dom.

Just spelar man rätt okej och man ligger på 6de plats med 6 inspelade poäng. Kan man försöka rida vidare på matcherna som varit nu och från matcherna i slutet av förra säsongen behöver det inte sluta i tragedi i år.

Så här tänker vi

Två spretiga lag som inte vet vad dom vill eller om dom ens vill något när dom kommer till spel. Vi tror att målvakterna kommer att få kämpa närmast själva mot skyttarna och vi spelar Över 2.5 mål till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Över 2.5 mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com