Esbjerg vs AGF – Danmark

Hemmalaget Esbjerg

 Esbjerg fB - DanmarkEnda anledningen till att Esbjerg inte spelade i andraligan efter förra säsongen berodde bara på att ligan utökades med två lag från 12 till 14 lag. Så till den här säsongen måste man alltså stanna kvar på grund av sina egna poäng och vunna matcher. Det ser inte ljust ut för dom.

Man slutade näst sist förra året och bara Hobro var sämre och blev nedflyttade. Man tog 30 poäng på 33 matcher och det är väldigt få poäng och det skapar inte självförtroende i truppen.

Bortalaget AGF

AGF är verkligen inte heller något topplag då man spelade bort sig i otroligt många matcher den gångna säsongen och man slutade 3de sist med 7 poäng mer än Esbjerg.

Men man tog sig själva i kragen mot slutet av säsongen och man avslutade vasst med endast en förlust på 6 matcher och man vann tre av dom.

Just spelar man rätt okej och man ligger på 6de plats med 6 inspelade poäng. Kan man försöka rida vidare på matcherna som varit nu och från matcherna i slutet av förra säsongen behöver det inte sluta i tragedi i år.

Så här tänker vi

Två spretiga lag som inte vet vad dom vill eller om dom ens vill något när dom kommer till spel. Vi tror att målvakterna kommer att få kämpa närmast själva mot skyttarna och vi spelar Över 2.5 mål till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Över 2.5 mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar