Espanyol vs Real Betis – La Liga

Hemmalaget Espanyol

Espanyol kämpar fortfarande med att hitta fram till fjolårets fina form och spel. Men de gillar att spela attackfotboll och har spelarna för att kunna göra så också. Spelsystemet är bytt till 4-2-3-1 och där anfallaren Gerard Moreno på topp gör sina mål medan spelmakarna Pablo Piatti och Leo Baptistao hotar från sina båda flanker.

Normalt sett är Espanyol ett starkt hemmalag och har gjort 1.5 mål i snitt per match på sin hemmaarena RCDE Stadium i år. Det gäller att spelarna idag får ihop spelet och kommer upp i normal standard så kan det gå hela vägen till tre poäng.

Bortalaget Real Betis

Real Betis är bland de mest attackvilliga lagen i hela La Liga. Alla lag som tränaren Quique Setien har tränat spelar på det viset och det är imponerande att se hur Sevilla laget det här året spelar anfallsfotboll istället för försvarsfotboll som i tidigare säsonger.

Spelarna Antonio Sanabria och Joel Campbell som båda spelar med sådan hög fart kan skapa bra lägen för sitt lag och stora problem för Espanyol. Real Betis gör i snitt 2.11 mål den här säsongen men deras akilleshäl har varit det egna försvarsspelet och de tenderar att släppa in mål också.

Så här tänker vi

Svårt att sia vilket av de här två lagen som vinner med det kommer att bli en hel del skott på mål så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.78 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com