Espanyol vs Real Betis – La Liga

Hemmalaget Espanyol

Espanyol kämpar fortfarande med att hitta fram till fjolårets fina form och spel. Men de gillar att spela attackfotboll och har spelarna för att kunna göra så också. Spelsystemet är bytt till 4-2-3-1 och där anfallaren Gerard Moreno på topp gör sina mål medan spelmakarna Pablo Piatti och Leo Baptistao hotar från sina båda flanker.

Normalt sett är Espanyol ett starkt hemmalag och har gjort 1.5 mål i snitt per match på sin hemmaarena RCDE Stadium i år. Det gäller att spelarna idag får ihop spelet och kommer upp i normal standard så kan det gå hela vägen till tre poäng.

Bortalaget Real Betis

Real Betis är bland de mest attackvilliga lagen i hela La Liga. Alla lag som tränaren Quique Setien har tränat spelar på det viset och det är imponerande att se hur Sevilla laget det här året spelar anfallsfotboll istället för försvarsfotboll som i tidigare säsonger.

Spelarna Antonio Sanabria och Joel Campbell som båda spelar med sådan hög fart kan skapa bra lägen för sitt lag och stora problem för Espanyol. Real Betis gör i snitt 2.11 mål den här säsongen men deras akilleshäl har varit det egna försvarsspelet och de tenderar att släppa in mål också.

Så här tänker vi

Svårt att sia vilket av de här två lagen som vinner med det kommer att bli en hel del skott på mål så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.78 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar