Espanyol vs Valencia – La Liga

Hemmalaget Espanyol

Espanyol har problem med sitt målskytte och formen den senaste tiden visar också på det. Med tre förluster, två oavgjorda matcher och en förlust ligger de på en trettondeplats i tabellen. Det innebär sju poäng ner till nedflyttningsplatserna och det är säkert sju poäng man är glad över att ha.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vinsterna över Valencia har också uteblivit och på sju försök har dem bara vunnit en match. Laget måste försöka hitta tillbaka till sitt eget spel och kriga om varje poäng. Espanyol ser inte ut att ta många poäng av lagen i år och då är det extra viktigt att kunna spela bra försvarsspel och eventuellt ta ett poäng mot Valencia.

Bortalaget Valencia

Valencia har åter blivit det storlag som man en gång i tiden var. Laget känns pånyttfött och kanske är det den nya tränaren Marcelino förtjänst. Han tar rättmätigt åt sig mycket av äran och de förändringar han har gjort med laget har också gjort succé.

Valencia kommer till Barcelona med åtta raka segrar i bagaget. Nu pratas det i Spanien om att Valencia kanske kan utmana FC Barcelona om ligasegern. Men först måste de ta sig an Espanyol, också det ett lag från Barcelona.

Så här tänker vi

Med den form som Valencia har just nu tycker vi att vi får bra betalt för seger så vi väljer att spela Valencia vinst till oddset 2.10 hos Betsson

Vårt speltips: Valencia vinst hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com