Everton vs Arsenal – Speltips Premier League

Frank Lampard fick sparkeArsenal Arteta speltipsn från Everton som ligger näst sist i tabellen. 15 poäng på 20 matcher är inte ett poängsnitt som är tillräckligt bra för Liverpool-klubben som i helgen tar emot ligaledaren Arsenal på Goodison Park. Den nye tränaren Sean Dyche får därmed tuffast möjliga start när otroligt starka Arsenal kommer på besök. Arsenal leder Premier League med fem poängs marginal och en match mindre spelad än Man City. Tar de ytterligare en trea borta mot Everton?

Datum: 4 februari 2023
Avspark: 13:30
Arena: Goodison Park (Liverpool)
Domare: D Coote (England)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Everton hoppas kunna få en nystart

Frank Lampard kommer inte att bli ihågkommen som någon vinnare hos Everton. Efter fyra raka förluster och nästjumbo i tabellen fick styrelsen nog och sparkade Lampard. Nu väntar hemmamöte mot Arsenal för nye tränaren Sean Dyche. Ingen lätt start för managern som har mycket erfarenhet. Kan han få en fin start genom att ta poäng mot serieledaren?

Arsenal är klara favoriter

Arsenal förlorade visserligen i helgens FA-cup mot Man City men de har ändå ett försprång i Premier League. Fem poäng och en match mindre spelad är givetvis ett avstånd som Arteta borde känna sig trygg med. Men det krävs att poängskörden fortsätter med tanke på att det är Man City som jagar bakom. Arsenal ser oerhört starka ut och har också fått förstärkt av Jorginho.

Arsenal vinner detta

Tittar vi på oddsen hos svensk betting pekar de på seger för Arsenal. Visst har Everton en ny tränare och det brukar kunna ge effekt i första matchen. Nu återstår det att se om det räcker för att hota Arsenal men det tror vi inte. Vi spelar Arsenal som segrare till oddset 1,40 hos Bethard.

Vårt speltips: Arsenal vinner över Everton till oddset 1,40 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller