Everton vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Everton

everton-vs-manchester-unitedEvertons dåliga form och svit håller i sig och förra helgen fortsatte det när Southampton gjorde mål i slutsekunderna av matchen och tog med sig alla tre poängen från den matchen. Det är inte bara försvaret som spelar dåligt utan även mittfältet som måste upp i banan och vara aggressiva på mittfältarna i motståndarlaget.

Formen just nu är fem förluster, tre oavgjorda och bara en vinst på de senaste nio matcherna. Ronald Koemans smekmånad är över och nu träffar verkligheten med full kraft. Trots att man startade helt perfekt i början av säsong så ligger man nu på en sjundeplats.

Bortalaget Manchester United

Manchester Uniteds stjärnanfallare och svensk Zlatan Ibrahimovic gjorde två mål i förra matchen och tog Manchester United vidare mot en Liga Cup semifinal. Nu är Zlatan uppe i tvåsiffrigt när det gäller målproduktionen och i Premier League har han gjort sju mål.

Segern i veckan gör att formen just nu är tre vinster på fem matcher men på bortaplan har man bara vunnit två av sju möjliga matcher.

Så här tänker vi

Stor osäkerhet på formen hos båda lagen men de kan göra mål så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com