Everton vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Everton

everton-vs-manchester-unitedEvertons dåliga form och svit håller i sig och förra helgen fortsatte det när Southampton gjorde mål i slutsekunderna av matchen och tog med sig alla tre poängen från den matchen. Det är inte bara försvaret som spelar dåligt utan även mittfältet som måste upp i banan och vara aggressiva på mittfältarna i motståndarlaget.

Formen just nu är fem förluster, tre oavgjorda och bara en vinst på de senaste nio matcherna. Ronald Koemans smekmånad är över och nu träffar verkligheten med full kraft. Trots att man startade helt perfekt i början av säsong så ligger man nu på en sjundeplats.

Bortalaget Manchester United

Manchester Uniteds stjärnanfallare och svensk Zlatan Ibrahimovic gjorde två mål i förra matchen och tog Manchester United vidare mot en Liga Cup semifinal. Nu är Zlatan uppe i tvåsiffrigt när det gäller målproduktionen och i Premier League har han gjort sju mål.

Segern i veckan gör att formen just nu är tre vinster på fem matcher men på bortaplan har man bara vunnit två av sju möjliga matcher.

Så här tänker vi

Stor osäkerhet på formen hos båda lagen men de kan göra mål så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar