Everton vs Southampton – Premier League

Everton loggaEverton och Southampton drabbar samman i Premier Leagues andra omgång. Lagens respektive premiärer var raka motsatsen när Everton var involverade i omgångens match som slutade 2-2. Southampton i sin tur deltog i den enda mållösa matchen i första gången. Matchen spelas klassisk engelsk tid, dvs klockan 16.00 svensk tid lördag eftermiddag. Goodison Park bjuder in till fest för första gången under säsongen och Liverpoolklubben siktar på sin första trepoängare.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Everton

Evertons premiär var otroligt underhållande för den neutrale åskådaren. Den innehöll fyra mål och ett tidigt rött kort på Phil Jagielka som därmed är avstängd mot Southampton. I övrigt stod Everton för en bra insats som lyckades få med sig krysset efter att ha spelat en man mindre under större delen av matchen. Framförallt det brasilianska nyförvärvet Richarlison imponerade rejält med mål direkt i debuten. Ska Everton ta nästa steg och hota topp 6 krävs det segrar hemma mot lag som Southampton.

Bortalaget Southampton

Southampton har inte lyckats få särskilt bra resultat borta mot Everton någonsin. På alla försök har man bara vunnit en gång och det var 1997. 21 år senare siktar man på att bryta trenden men ”The Saints” måste få till ett bättre anfallsspel om så ska bli fallet än vad man visade upp i premiären. Charles Austin är enligt många snubben som ska göra det och historien talar för honom då han gjort mål mot Everton tre raka matcher.

Så här tänker vi

Historien talar för Everton, truppen talar för Everton och hemmafördelen talar för Everton. Southampton är ett lag man ska slå alla dagar i veckan, något man också gjort i princip varje gång klubben kommit på besök. Everton tar hem detta och vi väljer att spela på seger för hemmalaget till oddset 1,92 hos Unibet.

Vårt speltips: Everton vinner över Southampton till oddset 1,92 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com