Everton vs Tottenham – Speltips Premier League

Everton behövEverton vs Tottenham - Speltips Premier Leagueer tre poäng för att vara på säker mark i Premier League efter omgång 29 och Tottenham behöver detsamma för att vara garanterade att ligga kvar bland topp 4 och därmed ha en plats i höstens Champions League. Enligt oddsen hos svensk betting är det gästerna som är favoriter men det blir en jämn match på Goodison Park då Everton innan landslagsuppehållet gick tre matcher utan att förlora. Hur går det i måndagens viktiga match?

Datum: 3 april 2023
Avspark: 21:00
Arena: Goodison Park (Liverpool)
Domare: D Coote (England)

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på Premier League

Everton slåss för överlevnad

Everton ligger och slåss i botten av tabellen i det getingbo av sju lag inom tre poäng som vill undvika nedflyttning. Skulle laget förlora mot Tottenham ser det mörkt ut även om det återstår nio omgångar av säsongen efter måndagens match. Men med tanke på att flera av lagen över Everton börjat hitta formen är det ingen rolig sits som laget befinner sig.

Tottenham har två raka segrar

Efter sina utspel fick Antonio Conte sparken och därför är det Cristian Stellini som är ansvarig när laget åker till Liverpool för en viktig match mot Everton. Tottenham ligger fyra i Premier League men har två matcher fler spelade än Newcastle som ligger två poäng bakom. En förlust mot Everton skulle därför vara ödesdiger för Spurs som gärna vill spela i Champions League kommande säsong. 

Blir en tät match

Vi tror att det blir en jämn och intressant match på Goodison Park. Tottenham är knappa favoriter enligt oddsen men det kan verkligen sluta hur som helst. Everton slåss för överlevnad vilket brukar innebära en desperation när vi är inne på den sista tredjedelen av säsongen. Vi tror att det blir så jämnt att matchen slutar oavgjort till oddset 3,40 hos Hajper.

Vårt speltips: Oavgjort mellan Everton och Tottenham till oddset 3,40 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på Premier League