Färjestad vs Linköping – Speltips SHL

Det är helt klart en intressant match som väntar mellan Färjestad och Linköping i SHL. Färjestad ligger trea och vill hålla sig kvar bland topp 4 för att vara seedade i kvartsfinalen. För Linköping gäller det istället att försöka ligga kvar på plats 10 för att få spela åttondelsfinal. Men Luleå jagar bakom så det gäller att hålla sig på rätt sida för att inte missa slutspelet. Färjestad är ganska klara favoriter inför matchen men det kan verkligen sluta hur som helst i SHL. Vem vinner detta spännande möte i SHL? Håller Färjestad för favoritskapet?

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Färjestad är favoriter enligt oddsen

Tittar vi på oddsen inom svensk betting är det Färjestad som är ganska klara favoriter. De har gjort en bra säsong och ligger trea. Det är visserligen för långt upp till topp 2 men samtidigt finns det anledningar att vinna då såväl Oskarshamn som Örebro jagar bakom. Därmed är det verkligen läge för en seger mot Linköping. 

Linköping ligger på sista slutspelsplatsen

Linköping ligger på tionde plats men behöver hålla sig kvar där för att nå slutspel. De kommer att göra upp med Luleå om den sista platsen i åttondelsfinalen och mycket tyder på att det blir jämnt hela vägen in kaklet. Linköping har haft en sådär säsong men samtidigt varit ganska stabila. 

Färjestad tar hem detta

Det finns en anledning att Färjestad är ganska klara favoriter. De har en ganska bra form och oddsen talar helt klart för en seger för hemmalaget. Mycket tyder på att de kommer att vinna matchen mot Linköping vilket vi tror de klarar av. Därför spelar vi Färjestad som vinnare över Linköping till oddset 1,80 hos Betsson.

Vårt speltips: Färjestad vinner över Linköping till oddset 1,80 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller