Färjestad vs Oskarshamn – Speltips SHL

Ett FärjestadFärjestad vs Oskarshamn speltips SHL med tre raka förluster tar emot Oskarshamn med tre raka segrar i vad som kan bli en dramatiskt match. Färjestad är favoriter enligt oddsen hos svensk betting men det ser ut att kunna bli mycket jämnt. Oskarshamn har imponerat de senaste matcherna och ser ut att gå mot en direktplats till kvartsfinalerna om de fortsätter på inslagen väg. Har de vad som krävs för att ta alla tre poäng i Karlstad?

Datum: 18 februari 2023
Nedsläpp: 15:15
Arena: Löfbergs Arena (Karlstad)

Hämta en oddsbonus hos SHL:s huvudsponsor Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Färjestad är favoriter

Tittar vi på oddsen är Färjestad knappa favoriter till segern men de har inte imponerat de senaste matcherna. Tre raka förluster mot bottenlagen HV71, Malmö och Växjö Lakers imponerar inte. Kan de studsa tillbaka och ta tre poäng mot Oskarshamn? De behöver börja vinna för att inte hamna utanför topp 6 och därmed vara garanterade en plats i kvartsfinalen. Men Oskarshamn är på gång med fina resultat de senaste matcherna.

Oskarshamn har tre raka segrar

Segrar mot Brynäs med 7-1, Örebro 5-3 och Luleå med 5-0 gör att laget närmar sig topp 6. Oskarshamn har varit en positiv överraskning under säsongen och verkligen hittat formen de senaste matcherna. Kan de fortsätta på inslagen väg och besegra Färjestad på bortais? De är något av underdogs enligt oddsen men samtidigt har de visat de senaste matcherna att de har vad som krävs för att vinna mot vem som helst i SHL.

Det blir en tät match

Vi tror att det kommer att bli en mycket jämn match mellan två lag. Färjestad har ett starka lag och fördel av hemmais men Oskarshamn är i bättre form med sina tre raka segrar. Vi tror att det kommer att bli en mycket jämn match. Därför spelar vi oavgjort under ordinarie tid till oddset 4,50 hos Betsson.

Vårt speltips: Matchen mellan Färjestad och Oskarshamn slutar oavgjort till oddset 4,50 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos SHL:s huvudsponsor Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller