Färjestad vs Rögle BK – Speltips SHL

Färjestad leder matchserien mot Rögle BK med 2-1 i semifinalen av SHL. De är också favoriter inför det fjärde mötet och kan skaffa sig ett utomordentligt försprång på hemmais. Efter att ha vunnit de två första matcherna i serien mot Rögle lyckades Rögle vinna senast. Men med tanke på att Färjestad har två hemmamatcher kvar ser det väldigt bra ut för Karlstads-laget. För vinnaren av grundserien Rögle vore det en rejäl besvikelse om de inte lyckades ta sig vidare till finalen.

Hämta en oddsbonus hos Speedybet för en riktigt härlig spelstund

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Färjestad har överraskat

Det var nog inte allt för många som trodde på Färjestad efter att ha sett grundserien av SHL. Rögle var överlägsna vinnare av grundserien. Men Färjestad har hittat formen i slutspelet och slog komfortabelt ut Skellefteå i kvartsfinalen i en matchserie som slutade 4-2 till Färjestad. Nu är de två vinster från en final vilket inte många hade trott på när de lottades mot Rögle i semifinalen.

Rögle behöver en seger

Vinnaren av Champions League Rögle BK vann också grundserien och var enligt svenska bettingsidor också favoriter att vinna slutspelet. Men det blev överraskande förlust i första matchen mot Färjestad trots spel på hemmaplan i en match som slutade 3-4. Därefter förlorade man på nytt med 1-2 på bortaplan. Laget lyckades visserligen vinna senast och reducera matchserien senast. Men samtidigt är det fortfarande en prekär situation.

Färjestad vinner en jämn match

Vi tror att det kommer att bli en jämn match mellan två skickliga lag. Färjestad är knappa favoriter och vi tror att fördelen av hemmais gör att de också lyckas ta segern till slut. Därför spelar vi Färjestad som vinnare över Rögle BK till oddset 3,20 hos Speedybet.

Vårt speltips: Färjestad vinner över Rögle BK under ordinarie tid till oddset 3,20 hos Speedybet.

Team Svenskbetting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på slutspelet av SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com