Färjestad vs Rögle BK – Speltips SHL

Färjestad leder matchserien mot Rögle BK med 2-1 i semifinalen av SHL. De är också favoriter inför det fjärde mötet och kan skaffa sig ett utomordentligt försprång på hemmais. Efter att ha vunnit de två första matcherna i serien mot Rögle lyckades Rögle vinna senast. Men med tanke på att Färjestad har två hemmamatcher kvar ser det väldigt bra ut för Karlstads-laget. För vinnaren av grundserien Rögle vore det en rejäl besvikelse om de inte lyckades ta sig vidare till finalen.

Hämta en oddsbonus hos Speedybet för en riktigt härlig spelstund

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Färjestad har överraskat

Det var nog inte allt för många som trodde på Färjestad efter att ha sett grundserien av SHL. Rögle var överlägsna vinnare av grundserien. Men Färjestad har hittat formen i slutspelet och slog komfortabelt ut Skellefteå i kvartsfinalen i en matchserie som slutade 4-2 till Färjestad. Nu är de två vinster från en final vilket inte många hade trott på när de lottades mot Rögle i semifinalen.

Rögle behöver en seger

Vinnaren av Champions League Rögle BK vann också grundserien och var enligt svenska bettingsidor också favoriter att vinna slutspelet. Men det blev överraskande förlust i första matchen mot Färjestad trots spel på hemmaplan i en match som slutade 3-4. Därefter förlorade man på nytt med 1-2 på bortaplan. Laget lyckades visserligen vinna senast och reducera matchserien senast. Men samtidigt är det fortfarande en prekär situation.

Färjestad vinner en jämn match

Vi tror att det kommer att bli en jämn match mellan två skickliga lag. Färjestad är knappa favoriter och vi tror att fördelen av hemmais gör att de också lyckas ta segern till slut. Därför spelar vi Färjestad som vinnare över Rögle BK till oddset 3,20 hos Speedybet.

Vårt speltips: Färjestad vinner över Rögle BK under ordinarie tid till oddset 3,20 hos Speedybet.

Team Svenskbetting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på slutspelet av SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller