FC Barcelona vs Celtic – Vänskapsmatch

Hemmalaget FC Barcelona

FC Barcelona vs CelticFC Barcelona som siktar på trippeln i år måste trots att man är ett fantastiskt lag ändå spela än bättre än förra året då två andra spanska lag spelade Champions League finalen. En final man missade och man vill säkert inte göra om samma misstag i år.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

FC Barcelona tar de här vänskapsmatcherna på största allvar då dom ingår i vad som heter Champions Cup och spelas runt om i världen och där olika lag tillhör olika grupper.

De spelare som saknas i truppen på grund av EM vila eller os uttagningar är Neymar, Rafihna, Pique, Iniesta och Sergio Busquets. Trots det kommer man med att mycket starkt lag. Man mönstrar det vassaste man kan utan de saknade spelarna på plats.

Bortalaget Celtic

Celtics trupp är inte heller svagt och man är inne i matchspel redan då man kvalar till Europa League spel och nästa match är redan på Onsdag mot Astana i den så viktiga andra omgången.

För tränaren Bredan Rodgers har säsongen varit ömsom vin ömsom vatten. Man har blivit förutmjukade Gibraltar laget Lincoln Red Imps men man tog sig vidare och det var nog bra det för laget.

Så här tror vi

Om det finns någon som tror att FC Barcelona förlorar den här matchen kan han räcka upp en hand. Det lär inte bli många händer i luften. Oddset på vinst är lågt så istället spelar vi Över 2.5 mål till oddset 1.70 hos betsafe.com

Vi spelar: Över 2.5 mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com