FC Barcelona vs Chelsea – Champions League

FC BarcelonaDe två sista åttondelsfinalerna i årets Champions League ska äntligen avgöras. Vi lägger krutet på den spännande matchen mellan Barcelona och Chelsea. Det blir Katalonien mot England i returmötet där första matchen slutade 1-1, efter mål av Willian och Lionel Messi. Barca är, med sitt bortamål och fördelen av hemmaplan i returen, favoriter att vinna matchen men Conte brukar kunna formera en bra defensivt balanserat elva som kan hota vilket lag som helst.

Hemmalaget Barcelona:

När Barcelona förlorade dubbelmötet i spanska supercupen inför säsongen glasklart, trodde många att det skulle bli ännu ett år med dominans av Real Madrid. 28 omgångar senare i ligan har Barca fortfarande inte förlorat en enda match i ligan eller Champions League. Den enda förlusten kom i första matchen mot Espanyol i Spanska Cupens kvartsfinal, men Barca vände i andra matchen och efter vinst i semifinalen också har laget chans att ta hem trippeln. Detta alltså trots att man sålde storstjärnan Neymar.

Bortalaget Chelsea:

Regerande mästaren i Premier League summerar nog inte säsongen 2017/18 med samma glädje. Chelsea går inte riktigt att känna igen och i ligan riskerar laget att missa Champions League nästa år med 4 poäng till fyran Tottenham. Det är inte många som tror att Chelsea ska ta sig förbi Barcelona heller, men i första matchen spelade man bra och förtjänade mer än 1-1. Nu väntar dock en extremt tuff bortamatch på en av de mest fientliga arenorna i hela världen. Ska man rå på Barca på bortaplan krävs det en perfekt utförd försvarsinsats kryddat med en stor portion tur.

Så här tänker vi:

Barcelona är helt enkelt för starka och tyvärr för Chelseas del blir det inget spel i kvartsfinalerna för Londonklubben. Vi tror Barca vinner och spelar på seger till Barcelona till oddset 1,41 hos Redbet.

Vårt speltips: Barcelona besegrar Chelsea till oddset 1,41 hos Redbet.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com