FC Barcelona vs Espanyol – La Liga

Hemmalaget FC Barcelona

Det här ser ut att bli ett spännande katalanskt derby på Nou Camp.  FC Barcelona har länge varit den dominerande klubben i tidigare möten lagen emellan. FC Barcelonas spel haltar lite och man spelar många oavgjorda matcher och kanske några sådana för mycket för att kunna göra anspråk på ligatiteln i år.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen för FC Barcelona är tre vunna matcher och tre oavgjorda på de sex senaste matcherna. Kanske innebär tappet mot Real Madrid i toppen att de kan fokusera allt på Champions League i år. Men trots det vill man nog helst vinna på hemmaplan.

Bortalaget Espanyol

Espanyol kommer att ställa upp en vägg mot FC Barcelonas anfallare. Deras nya spelare och framför allt oerfarna spelare har spelat mycket bättre än man hade kunna förutse innan säsongen. Förmodligen kommer anfallarna att falla tillbaka mot mittfältet för att täppa till och stärka det området ytterligare. Tränaren Quique Sanchez Flores har gjort ett mycket bra jobb med laget och det material som han har till sitt förfogande.

Så här tänker vi

Vi gillar utvecklingen som Espanyol har fått i år men vi väljer att spela Vinst för Barcelona Och Under 3.5 mål till oddset 2.25 hos LeoVegas

Vårt speltips: Vinst för Barcelona Och Under 3.5 mål

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com