FC Barcelona vs Espanyol – La Liga

Hemmalaget FC Barcelona

Det här ser ut att bli ett spännande katalanskt derby på Nou Camp.  FC Barcelona har länge varit den dominerande klubben i tidigare möten lagen emellan. FC Barcelonas spel haltar lite och man spelar många oavgjorda matcher och kanske några sådana för mycket för att kunna göra anspråk på ligatiteln i år.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen för FC Barcelona är tre vunna matcher och tre oavgjorda på de sex senaste matcherna. Kanske innebär tappet mot Real Madrid i toppen att de kan fokusera allt på Champions League i år. Men trots det vill man nog helst vinna på hemmaplan.

Bortalaget Espanyol

Espanyol kommer att ställa upp en vägg mot FC Barcelonas anfallare. Deras nya spelare och framför allt oerfarna spelare har spelat mycket bättre än man hade kunna förutse innan säsongen. Förmodligen kommer anfallarna att falla tillbaka mot mittfältet för att täppa till och stärka det området ytterligare. Tränaren Quique Sanchez Flores har gjort ett mycket bra jobb med laget och det material som han har till sitt förfogande.

Så här tänker vi

Vi gillar utvecklingen som Espanyol har fått i år men vi väljer att spela Vinst för Barcelona Och Under 3.5 mål till oddset 2.25 hos LeoVegas

Vårt speltips: Vinst för Barcelona Och Under 3.5 mål

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar