FC Barcelona vs PSV Eindhoven – Champions League

fc barcelonaFC Barcelona inleder årets Champions League med att emot PSV Eindhoven på Camp Nou i Katalonien. Barca siktar på titeln efter att man fått se den evige antagonisten Real Madrid lyfta bucklan tre år i rad. I premiären mot gruppens slagpåse PSV kommer det garanterat att bli seger. Det är i övriga matcher mot Inter och Tottenham som den riktiga prövningen kommer i årets gruppspel. Men Barcelona kommer att spela med bästa manskap och siktar såklart på att kamma hem segern med flera mål. Blir det målfest i premiären som spelas 18:55? Nya tv-tider från UEFA!

Hemmalaget Barcelona

Barcelona vann La Liga i överlägsen still förra säsongen och var obesegrade fram till sista omgången som man dock förlorade. Efter att ha vunnit Spanska Supercupfinalen mot Sevilla har man inlett La Liga med 4 raka segrar och en målskillnad på 14-3. Kan man upprepa målfesten mot PSV som laget hade mot Huesca i 8-2 segern i början på september? Lionel Messi är spelsugen och kommer med Suarez, Coutinho och Dembele som vanligt stå för offensiven.

Bortalaget PSV

PSV jublade när de nådde gruppspelet efter Playoff men knappast över lottningen med Barcelona, Inter och Tottenham. Drömmen om spel efter nyår i Europa dog när lottningen stod klar. Det enda som talar för den holländska mästaren är den imponerande inledningen på säsongen. På 5 matcher har laget maximala 15 poäng, +18 i målskillnad och de senaste två matcherna har slutat med segrar 7-0 och 6-1. Nu väntar dock enormt mycket starkare motstånd när Barcelona borta väntar.

Så här tänker vi

Barca kommer leka hem matchen och frågan är inte om man vinner utan hur mycket man vinner med. Lionel Messi kommer vara sugen på att göra mål efter att ha hamnat utanför topp tre som världen bästa spelare för första gången på många år. Vi väljer därför att spela Lionel Messi som målskytt till oddset 1,28 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Lionel Messi gör mål till oddset 1,28 hos Mobilebet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com