FC Bayern München vs Paris SG – Speltips Champions League

Den hetaste av åttondelsfinaler väntar när FC Bayern och PSG ställs mot varandra. Tyskarna har 1-0 med sig från första mötet men det känns ändå öppet inför returen. PSG har aldrig vunnit Champions League och är ett oavgjort resultat från att åka ur turneringen igen. För FC Bayern har man bra förutsättningar med tanke på hur bra laget spelade i första mötet. Har de vad som krävs för att vinna?

Datum: 8 mars 2023
Avspark: 21:00
Arena: Allianz Arena (München)

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Champions League

Bayern München är favoriter

Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det hemmalaget som är favoriter. De har 1-0 med sig från första mötet och är också favoriten att vinna returen. Det vore minst sagt en prestation med tanke på vem det är som står för motståndet. Samtidigt är Bayern starka och leder Bundesliga och vann en tuff grupp före Inter och FC Barcelona.

PSG har aldrig vunnit turneringen

Trots att Qatar pumpat in miljarder har PSG aldrig vunnit Champions League. Nu kan de åka ur i åttondelsfinalen vilket givetvis vore en rejäl missräkning med tanke på den trupp som laget har att förfoga över. Men Champions League är inte lätt att vinna och laget är i en prekär situation. Att vända 1-0 i Tyskland är det inte många som klarar av.

Bayern vinner igen

Även om PSG har en anfallstrio med Messi, Mbappe och Neymar tror vi de får det tufft. Bayern är starka och organiserade. Med tanke på detta tror vi också de håller undan och kanske till och med får in en boll. Därför spelar vi FC Bayern som segrare till oddset 1,88 hos Campobet.

Vårt speltips: FC Bayern vinner mot PSG till oddset 1,88 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Champions League