FC Bayern vs Hoffenheim – Bundesliga

Bayern München flagga och fansDen sista av de stora ligorna gör äntligen entré och det känns helt rätt att börja med den regerande mästaren FC Bayern München. Niko Kovac har tagit över som tränare och hans uppdrag är naturligtvis att försvara titeln, allt annat är ett fiasko. Klockan 20:30 drar premiären igång på Allianz Arena som en start på ännu en spännande säsong i tysk fotboll.

Hämta din välkomstbonus på  100% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget FC Bayern

FC Bayern är ännu en säsong enorma favoriter att kamma hem Bundesliga-titeln och skulle man misslyckas lär den nya tränaren Kovac inte bli särskilt långvarig på den tyska mästarbänken. Nu är det inte mycket som talar för det då Bayern har ett betydligt bättre lag än samtliga konkurrenter. Bayern har fin form inför säsongen och har vunnit de fyra senaste matcherna.

Bortalaget Hoffenheim

Hoffenheim stod för en imponerande säsong 2017/18 och nådde en tredjeplats före självaste Dortmund. Inför säsongen har man fortsatt imponera och vunnit samtliga träningsmatcher i överlägsen stil. I cupen inför ligastarten vann man dessutom med hela 6-1 mot Kaiserslautern. Nu får man tuffast möjligast motstånd i premiären när man inleder säsongen borta mot Bayern München. Förra säsongen vann man hemmamötet mot Bayern men förlorade bortamatchen med hela 5-2. Blir det samma siffror denna gången för Jiloan Hamads gamla klubb.

Så här tänker vi

Bayern är enorma favoriter oavsett vilket lag som kommer på besök till Allianz Arena. Även om det är ett Hoffenheim i storform finns det inget som talar för att Bayern inte ska kirra biffen. Robben och Riberý har likt fågeln Fenix blivit pånyttfödda och förväntas stå för en riktigt bra säsong under den nye tränaren. Vi tror Bayern fixar det här och vinner första halvlek till oddset 1,58 hos Bethard.

Vårt speltips: Bayern München vinner första halvlek mot Hoffenheim till oddset 1,58 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com