FC Bayern vs Hoffenheim – Bundesliga

Bayern München flagga och fansDen sista av de stora ligorna gör äntligen entré och det känns helt rätt att börja med den regerande mästaren FC Bayern München. Niko Kovac har tagit över som tränare och hans uppdrag är naturligtvis att försvara titeln, allt annat är ett fiasko. Klockan 20:30 drar premiären igång på Allianz Arena som en start på ännu en spännande säsong i tysk fotboll.

Hämta din välkomstbonus på  100% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget FC Bayern

FC Bayern är ännu en säsong enorma favoriter att kamma hem Bundesliga-titeln och skulle man misslyckas lär den nya tränaren Kovac inte bli särskilt långvarig på den tyska mästarbänken. Nu är det inte mycket som talar för det då Bayern har ett betydligt bättre lag än samtliga konkurrenter. Bayern har fin form inför säsongen och har vunnit de fyra senaste matcherna.

Bortalaget Hoffenheim

Hoffenheim stod för en imponerande säsong 2017/18 och nådde en tredjeplats före självaste Dortmund. Inför säsongen har man fortsatt imponera och vunnit samtliga träningsmatcher i överlägsen stil. I cupen inför ligastarten vann man dessutom med hela 6-1 mot Kaiserslautern. Nu får man tuffast möjligast motstånd i premiären när man inleder säsongen borta mot Bayern München. Förra säsongen vann man hemmamötet mot Bayern men förlorade bortamatchen med hela 5-2. Blir det samma siffror denna gången för Jiloan Hamads gamla klubb.

Så här tänker vi

Bayern är enorma favoriter oavsett vilket lag som kommer på besök till Allianz Arena. Även om det är ett Hoffenheim i storform finns det inget som talar för att Bayern inte ska kirra biffen. Robben och Riberý har likt fågeln Fenix blivit pånyttfödda och förväntas stå för en riktigt bra säsong under den nye tränaren. Vi tror Bayern fixar det här och vinner första halvlek till oddset 1,58 hos Bethard.

Vårt speltips: Bayern München vinner första halvlek mot Hoffenheim till oddset 1,58 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com