FC Dallas vs Seattle Sounders – USA MLS

Hemmalaget FC Dallas

fc-dallas-vs-seattle-soundersFC Dallas har inte fått den bästa starten på sin säsong detta år. Man fick se sig bli besegrade med övertygande 3-0 mot Seattle Sounder i den första semifinalmatchen i den här konferensen mycket tack vare att man släppte in 3 mål på åtta minuter.

FC Dallas måste överprestera om man ska vinna den här matchen med fler än tre mål och ta sig vidare i MLS Cupen. Man kan dock luta sig mot sin fina form och att man har vunnit sina 3 tre senaste matcher av fem möjliga. På hemmaplan har man bara förlorat en match sedan Augusti.

Bortalaget Seattle Sounders

Förmodligen nöjer sig Seattle Sounders med en knapp förlust då man ändå trots allt tar sig vidare på resultat. Förmodligen kommer spelat att fokuseras på försvarsspelet med tanke på det givna utgångsläget.

Kanske försöker man då och då kontra in ett mål och ytterligare försvåra för motståndaren att ta sig vidare i Cupen. Formen är superb med sju vunna matcher och bara en förlust match på de senaste nio matcherna.

Så här tänker vi

Vi tror att FC Dallas kommer att trycka på allt de har och att Seattle är nöjda med en knapp förlust då man ändå vinner totalt sett. Vi spelar vinst för FC Dallas -1 Mål till oddset 2.20 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst för FC Dallas -1 Mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com