FC Dallas vs Seattle Sounders – USA MLS

Hemmalaget FC Dallas

fc-dallas-vs-seattle-soundersFC Dallas har inte fått den bästa starten på sin säsong detta år. Man fick se sig bli besegrade med övertygande 3-0 mot Seattle Sounder i den första semifinalmatchen i den här konferensen mycket tack vare att man släppte in 3 mål på åtta minuter.

FC Dallas måste överprestera om man ska vinna den här matchen med fler än tre mål och ta sig vidare i MLS Cupen. Man kan dock luta sig mot sin fina form och att man har vunnit sina 3 tre senaste matcher av fem möjliga. På hemmaplan har man bara förlorat en match sedan Augusti.

Bortalaget Seattle Sounders

Förmodligen nöjer sig Seattle Sounders med en knapp förlust då man ändå trots allt tar sig vidare på resultat. Förmodligen kommer spelat att fokuseras på försvarsspelet med tanke på det givna utgångsläget.

Kanske försöker man då och då kontra in ett mål och ytterligare försvåra för motståndaren att ta sig vidare i Cupen. Formen är superb med sju vunna matcher och bara en förlust match på de senaste nio matcherna.

Så här tänker vi

Vi tror att FC Dallas kommer att trycka på allt de har och att Seattle är nöjda med en knapp förlust då man ändå vinner totalt sett. Vi spelar vinst för FC Dallas -1 Mål till oddset 2.20 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst för FC Dallas -1 Mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar