FC Köpenhamn vs Club Brugge – Champions League

Hemmalaget IFK Köpenhamn

ifk-kopenhamn-vs-club-bruggeDet har gått rätt bra inledningsvis I den danska högstaligan för FC Köpehamns del. Men det finns saker att jobba på som till exempel att man spelar oavgjort ofta. Nu har man spelat 4 oavgjorda matcher och bara vunnit 3 matcher.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta har gjort att Bröndby har kunnat hämta igen den ledning som FC Köpenhamn tidigt skaffade sig. I Champions League har framgångarna kommit på hemmaplan. Det är så man har tagit sig vidare från matcherna. Mot Crusaders blev det totalt 9-0 och sedan vann  man mot Astra och därefter Apoel.

Bortalaget Club Brugge

Club Brugge är inne i en konstigt situation för man vann inledningsvis en svår match i Belgiska Super Cupen mot Standard Liege för att därefter förlora 4 matcher, spela oavgjort 2 gånger och vinna 2 matcher. Detta gör att man har hamnat efter i tabellen och man bör försöka rätta till det snarast möjligast  om det ska bli Champions League spel nästa år.

Tyvärr för Club Brugge så har man ett svagt bortafacit för endast en match av de man har vunnit har varit på bortaplan.

Så här tänker vi

Vi tror på att våra danska bröder tar hem den här matchen och spelar Vinst för FC Köpenhamn till oddset 1.90 hos mybet

Vi spelar: Vinst för FC Köpenhamn hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com